Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
B

evallom, hogy az anyagot erősen erotikusnak találtam, és örömmel olvastam neki, és hallgattam, ahogyan ő is ezt teszi velem. Emlékszem, milyen szórakoztató volt az első "megfelelő" barátnőmmel a legelső lakásomban.Átjött, és órákat töltünk csókolózva, érintve és szárazon púposkodva, de az arcom mindig a széttárt combjai között ért véget, sima volt a sok költekezéstől, és mindig többre vágytam!A kapcsolatunk másik oldala az volt, hogy bár ő volt a barátnőm, nem én voltam az egyetlen barátja.Én voltam az új srác, és szerelmemben és vágyamban nagyon elégedett voltam a sorsommal;meg van győződve arról, hogy csak idő kérdése, mikor dobják ki az öreg srácot a barátom egy sráccal jár. a legnyálasabb tevékenységet folytató szereplők. Semmi részlet egyetlen karakterről sem, a cselekmény az előjátéktól a nem behatoló szexig, a „kapcsolaton” át a feminizációig, egészen 5 bekezdésből a harmadik helyre, majd hirtelen véget ér.. Bevallom, átéltem egy izgalom hullámát amiatt, hogy bugyiját visszatartotta az ágyékomhoz, és ahogy megcsípte a mellbimbóimat, és a hálóingen keresztül játszott a "mecimmel", és ahogy együtt feküdtünk, csendesen beszélgettünk és csókolóztunk. rendszeresen az ajkaimat az alsó ajkára szorítva órákon át akit utálok. átható szex a tinder egy randevúzási vagy társkereső alkalmazás.
Nekem?Nem tudtam, mit mondjak, és valami ilyesmit motyogtam: "Ő az?"olyan semleges hangnemben, amennyire a döbbenetem engedte."Ó, igen!"Mohón folytatta: "Teljesen masszív. ..elhagy!"és ez így volt, amíg a vágya végre ki nem telt, amikor bevallotta, hogy nem akar elveszíteni a függősége miatt.Én voltam, mondta, érzelmi és intellektuális szerelme középpontjában.
Keveset ismertem a női elme mesterkedéseit;női elméjéből!Talán két-három hónapja jártunk együtt, és kezdtem kissé frusztrált lenni amiatt, hogy a régi barátja, Alan még mindig képben van, és az a tény, hogy ő volt a mentsége, hogy miért nem haladunk afelé.

A barátom egy sráccal jár

TOP