Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
S

zorosan magához szorította, és a medencecsontjaik összeütköztek: "Istenem, ó isten" - mondta, miközben a teste vibrált, de még messze volt a csúcsponttól, tíz percig ringatta a cicáját a víz alatt, így talán bárkinek, aki a szállodáját nézi.
Szíve a mellkasán dobogott.Őrület volt. Egy pillanatra megállt, és lassan csiszolta a melleit.

Hogyan hajlította a kanapé fölé, és addig ütögette a punciját, amíg az el nem dúdolta. Vonzó volt, sötétbarna cukros arcbőrű, és nagyszerűen mosolygott. Balra nézett, és látta Dustin meztelen testét a takaró alatt. Ez volt a vége a függőségének, vagy csak a kezdet.... Alig várom, hogy láthassalak ma este."A hívás véget ért. Elmosolyodott, ahogy a gondolat átfutott az agyán. Szorosan megölelte: – Istenem, milyen nagy vagy. Amikor látta, hogy a nő komolyan gondolja, lehúzta a bőröndjét a víz alá, és ő látta. Nevetett.

Karib-tengeri akcentussal beszélt: "Hogy vagy ma, szép hölgy?"Annak ellenére, hogy a medencében volt, a puncija még nedvesebb volt, mint amennyit a víz tette. Közelebb lépett hozzá, a keze megtalálta a bikini alsóját, oldalra mozgatta, ujja pedig szépen megsimogatta, ahogy a farkát tartó szemébe nézett.
Felhívta a mobilját, és azt válaszolta: "Szia édesem.""Nagyon jó volt."Arra az éjszakára gondolt, amelyet Nigelrel töltött a szállodai szobájában. Körülnézett, és csak ők ketten voltak a medencében. Kinyúlt és megérintette. Az esze azonnal a farkára gondolt janelle társkereső lupita. A kezei nyirkossá váltak, homlokán izzadságcseppek gyűltek ki, és arra gondolt, hogy megkóstolhatja a farkát, és később meglovagolhatná. A lány hozzá fordult: – Most mennem kell, de köszönöm, hogy láthattam. Biztos volt benne, hogy Dustin farkának látása elég ahhoz, hogy csillapítsa a farkasszomját, és soha többé nem fog elcsúszni.

Fogalma sem volt, hogy a teste képes erre. A farka kiváló volt, figyelemre méltó. Visszapattant a valóságba, amikor férje azt mondta: "Jó hallani. Letette a holmiját egy nyugágyra, és bement a medencébe. Több cége is volt Atlanta környékén, ahol bemutatkozott.

Meglátta Dustin leeresztett farkát, és még egyszer meg akarta érinteni. Férfiak voltak ott, és a nőnek esze ágában sem volt a farkukkal kapcsolatban.Úgy gondolta, hogy jól van, de amikor később aznap úgy döntött, hogy elmegy a szálloda medencéjébe, egy fekete férfit látott egyedül úszni. Nézte, ahogy finom farkát az éhes puncijába táplálja.

Amikor elengedte, elmosolyodott: – Amúgy Nigel vagyok. Elmosolyodott: – Őrült dolog megkérdezni. Kinyílt a szeme, és látta, hogy Patrice fel-le billegeti a fejét a szár mentén, édesen, gondolta.– Gyere ide, és lovagold meg az arcomat – ragaszkodott hozzá.Így hát a szájára igazította a punciját, és egyszerre okoztak egymásnak orális örömet. Olyan szépnek tűnt, ahogy krémezni kezdett rajta a társkereső oldalak vége. Keze lassan masszírozta. Hogy Nigel végignyalta az egész hasadékát tetőtől talpig, és hogyan szarta meg a nyelve, hogy a puncija esőt csináljon.

Odahajolt, és fel-le ugrálta a fenekét, a férfi pedig nézte, ahogy a puncija siklik a szárán.– A francba, igen – kiáltott fel Dustin, miközben alulról lökött. Hogy az íróasztalon és a zuhany alatt volt, mielőtt elment.

Megfogta a lábát, és szétnyitotta őket. Visszazuhant az ágyra.

Janelle társkereső lupita

TOP