Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
N

agy barna szemei ​​mélyen gazdája kék szemébe néznek. Most már alig bírja. Nem tud tovább ellenállni, most már elégedettnek kell lennie. Hirtelen a hideg, a hosszú utazás, a hó, a hosszan tartó elválás gondolata ő, mind eltűnik. Túl régóta vannak külön, és alig várja, hogy újra egyesüljön élete szerelmével. A melle nem túl nagy, pont akkora, hogy a kezedbe fogd és teljesen élvezd.

Fellép a házhoz, és beengedi magát hookup sites hookup. Travis az ágy fölé hajol, és azzal kezdi, hogy megcsókolja az arcát. Karácsonyi dalok töltik meg az autót...
Ma este állítólag havazni kezd, és elég erős hó várható... Bal keze megragadja hátulról, ujja körülötte gyűrűzik, és hátulról lép be. Travis elméjét teljesen elborítja az érzés, ahogy a nő szája a hímtagján van. Jobb keze a belső combjához költözik, és a lábai közé ugratja. Ajkának nedvessége, nyelvének mozdulatai mind megőrjítik."Hihetetlen szopást ad" - gondolja magában. Számára pillanatokkal később találja meg, de neki egy örökkévalósággal később.

Hookup sites hookup

TOP