Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
V

elem egyidős volt, talán valamivel idősebb, és aranyos, mint a pöcsök. Ennek ellenére hallgattam, míg végül meguntam, és elővettem a regényemet.
Nem volt elég fényképezni, videózni rólam, és megmutatni a beteg barátainak, ezt neki is meg kellett tennie?Legalább egy tucat ablak volt, ahonnan csodálatos kilátás nyílt a szobánkra és az ágyunkra, most az én ágyamra. Ott holnap 14 órakor rendkívüli ülés lesz az európai csapatban. Egy férfi készít egy ilyen képet, és ez egy rövid lépés ahhoz, hogy a meztelen és kompromittált tested az interneten legyen."Jane, meztelen vagyok, megkötözve és bekötve. Csak nem hoztam semmilyen konzervatív ruhát!A leghosszabb szoknyámat hordtam, pedig az még mindig egy miniszoknya volt, ami a hosszú lábamat mutatta. Juan-les-Pins egyike azoknak a helyeknek, ahol sok üzlet, bár és kávézó csak délben nyit ki.Éjszakai életközpontú helyről lévén szó, reggel 10-kor eléggé kihalt. Juan-les-Pinsben azonban normálisan néztem ki. Bármilyen színt választhatok, csak fekete volt. Tudom, hogy ártalmatlannak kell lenniük, de hidd el, ha valaha is üldöznének, ugyanolyan kiakadna, mint én!Amikor láttam, hogy Nigel kilép egy kávézóból, ahol kétségtelenül épp most fejezte be a klasszikus francia reggelit, amely kenyeret, lekvárt és kávét tartalmazott, gyakorlatilag odarohantam hozzá, és mintha egy mentőgyűrűt dobtak volna elém, miután átmostam a fedélzeten. Gondoltam, meg fogod érteni" - magyarázta a férfi randevúzni valakivel.
Konzervatívan öltöztem volna fel, különösen a történtek után, mivel Mike messze volt Párizsban. Talán azt hitte, paranoiás vagyok, vagy ilyesmi. Nos, ez megmagyarázta az akcentust. Hogyan tarthatnám büszkén a fejem?Pedig tudtam, hogy muszáj.
Melissa Smith rosszabb. Nem kettő plusz egy?– Még mindig jó vagy matekból. .– Igen, de leveszem a melltartómat – mondtam, és a szemeim huncutságtól csillogtak.– Talán azt hiszed, hogy megérdemlem?– Menj úszni velem meztelenül, és veszek neked vacsorát is – mondta Nigel."Ne hülyéskedj, Nigel. Aludj jól?""Gondjaim voltak. Úgy hallom, gyönyörű ott." - mondtam. Miért nem tekertem magam törülközőbe?Néha olyan idióta vagyok!A pincér odalépett hozzám, és tétován megsimogatta a melleimet. Szokatlan igények, azt hiszem, mondhatnánk – válaszoltam.– Pontosan – mondtam, remélve, hogy ezzel vége lesz akinek nincs közös érdeklődése.

Kezdtem egy kicsit fitogtatni a testem.– Valójában észrevettem – mondta Nigel, miközben továbbra is a melleimet bámulta, miközben beszélt.

Randevúzni valakivel

TOP