Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
P

ár perccel ezelőtt megtetted... Elméje hamarosan nem tudott különbséget tenni öröm és fájdalom között. Azt sem vette észre, hogy a férfi ismét kőkemény, a hegye csöpögött, a golyói pedig szorosak a farka alatt. Jake tudta, hogy feszült és boldogtalan, és ez meglátszott a mindennapi életükben is. Mindazok után, ami történt, még mindig nem tudta megtenni!– Gyerünk – mondta gyengéden.- Ez nem lehet olyan nehéz...
Ismét zihált, öklete miatt nehezebben kapott levegőt. Csókolózott és nyaldosott, és lágyan harapdálta, mígnem újra nyögni kezdett.– Ó, édesem – mondta.– Nem tudod, mit művelsz velem... De nem vette észre. Hirtelen félrenézett, próbálta megőrizni higgadtságát és büszkeségét.
Aztán lelassított. De nem volt haszna. Finoman cserbenhagyta, és a sarkára ültette, mielőtt megkerülte, és eléje állt, az ágyéka a szeme előtt.– Ez az én lányom – mondta halkan, és megsimogatta a haját. Megnyalta a levével borított ujját, miközben egyenesen a szemébe nézett. Most fel akart robbanni.– Cumálni akarsz?– kérdezte Jake mosolyogva két nyalás között. A lány ijedten nézett rá. Megborzongott a gondolattól, hogy védtelenné válik készség alapú párkeresés a bo4-ben. Puhák és melegek voltak. Meglepetten felugrott, és megpróbált szembefordulni vele.

Lenézett rá, miközben elakadt a lélegzete. A skótot magával véve a pamlaghoz vezette verekedő feleségét.

Jake érezte, hogy az ujjai összeszorulnak a nő orgazmusától.

Készség alapú párkeresés a bo4-ben

TOP