Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

nyárnak már majdnem vége volt, és bármilyen ügyben is felkelt egy tizennyolc éves egyetemista fiú, hogy kevés időt hagyjon Elnek az otthonára vagy a mamára mennyibe kerül a match társkereső oldal. Ó, Jake-nél voltam, és..." "Ki az?"– kérdezte a háttérben Shirley-Lynn.– Mama vagyok – suttogta El halk hangon. A pénzkeresés és az El előteremtése között sok úriember érkezett a megyén belülről és kívülről.

El és Shirley-Lynn az ablakon lévő heverőnél foglaltak helyet.– Elmentél, szereted a mama főzését – mondta El. Még soha nem volt több partnere ugyanabban a hónapban.

May először azt hitte, hogy a zuhany tisztábbnak és frissebbnek tűnt, de miközben a pohárban tanulmányozta magát, elcsodálkozott. Némelyik egész oldalas felvétel volt, míg mások két panelre voltak osztva. Volt idő, Lurleen, amikor nem éreztem így. Nem akart goromba lenni, viszonozta a kézfogást.– Örülök, hogy találkoztunk – mondta May mosolyt erőltetve."Nos, bejössz. Aztán a mosolya lehervadt.– Tudod, mi a problémád, May?"Túl önzetlen vagy.

Amikor May elővette a felolvasztott csirkemaradékot, perifériás látása elkapta, ahogy El átkarolta Shirley-Lynn csontos vállát.'Barátom.'Jobb.– Shirley velem dolgozik a Walmartban – mondta El.– Ő egyben a pompomlány kapitánya is. A napfény mostanra fogyatkozott, és May csak egy sejtést sem hallott El hiányzó hangtompítójáról. Az ajtó becsukódott. Aztán felkapta a telefonját, és felhívta El-t.
Miss May egyre bátrabb lett a kamerához, ahogy haladt, és több erotikus pózba helyezte magát. A művészneve Miss May volt. A fiatalabb nő szolid vörös hajával ellentétben Lurleen szürke foltokat pompázott, és a szem körül is jobban kopott gyors társkereső osztály.
Táncos napjai idő előtt véget értek.

Mennyibe kerül a match társkereső oldal

TOP