Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

z idő megállt, miközben a férfi percről percre ütötte őt. Elakadt, amikor először meglátta.
De ezeket a gondolatokat kiverte a fejéből, és mindent megtett, hogy ösztönözze a tagot, bár ez már akkor is kőkemény volt, amikor elkezdte. De amint megérezte, hogy esetleg újabb folyást küldhet kedvesének, erősebben pumpálni kezdett – és ettől Shirley szemei ​​kipattantak.. Nem lepte meg, hogy néhány perc elteltével egy bizonyos dudor kezdett megjelenni az ágyéka környékén. Nem tudta nem észrevenni a hosszú, súlyos bemélyedést a másik oldalon, ahol Shirley férje volt. Most szorosan a neméhez szorította a fejét, vágyva a szabadulásra. Végül is ez volt az első kakas a férjén kívül, akit körülbelül húsz éve látott.– Sajnálom, asszonyom, csak ez… – kezdte Jeremy.– Szó sincs róla – mondta Shirley, és most kinyitotta egyik kezének ujjait, hogy lessen az előtte álló látványra."Gyere ide."Jeremy kötelességtudóan odament az ágy mellé. Shirley arra számított, hogy Jeremy csak belemerül, de más ötletei voltak.

De még mindig úgy találta, hogy nem volt olyan egyszerű kinyitni a szoba ajtaját – különösen olyan kézzel, amely hirtelen nyirkos lett az izzadságtól. A nő szkeptikusan nézett rá, de aztán azt mondta: – Oké, te vagy a főnök. Amikor visszatért a hálószobába, párját nagyjából ugyanabban a helyzetben találta, mint korábban;teljesen kimerültnek tűnt, ugyanakkor rendkívül csábítónak is. Az ülés hosszú volt és álmodozó, és megérezte, hogy Shirley nem egyszer, hanem kétszer jön, miközben megbökte és megszorította a fenekét: két külön alkalommal szinte azonos fulladásos hangok jöttek ki a torkából, és le kellett állítania a saját orális ingerlését. Hmm, az ő dolga egy kicsit nagyobb, mint Danielé. Hibátlan hátának képe – különösen az a gömbölyű feneke – túl sok volt neki.

De még egy kis ölelkezés után Jeremy azt suttogta: – Csinálhatunk mást?El sem tudta képzelni, mire gondol. Felemelte a karjába, és maga fölé helyezte. Ebben a szögben Jeremy farka pontosan a feje magasságában volt. De meghúzta a határt, amikor ezeket a dolgokat a szájába adta – Daniel (és Jeremy) nagy csalódására. Egy idő után lecsúsztatta a kezét a lány neméhez, és simogatni kezdte gyors társkereső osztály. A csúcspont sokkal hamarabb jött, mint várta. Nem mulasztotta el figyelmesen Jeremy golyóit, amelyeket bizonyos szempontból még a fallosznál is lenyűgözőbbnek talált jake és amir társkereső szolgáltatás.

Gyors társkereső osztály

TOP