Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
e

lnézést – lép a tévé felé a kanapé mögül, ahol a legutóbbi részletet hallgatva támaszkodott –, úgy tűnik, valami nincs rendben a hanggal."Nem tudom, olvas valaki valamit? Nem értem.""Csak az, hogy különböző hangulatokat próbálok átvinni, ez minden. Elég ártalmatlannak hangzik?"Visszatartja a mosolyt."Oké, klassz. Jól érzi magát?"Rendben van. Örülök, hogy találkoztunk. "Tehát meg kellett találnom a saját alanyaimat, és igaznak kellett lenniük."Ezzel az utolsó négy szóval eloszlik a zavarodottság kis váltótársunk arcán, és csak a félelem marad."Kérlek, engedj el! Nem akarok semmi ilyesmit csinálni! Ne.""Ez az egész a tudományért van, Jenny és én azt hisszük" ~kicsit izgatott leszel a gondolattól~ "Nem! Én...

Castor hangja hirtelen áthallatszik a fejhallgatón – és azt hiszem, néhány hangszóró a szobában, mert én is hallottam, amit mond."Rendben, kezdjük egy kis zenével, csak menj amerre visz - ne próbálj meg semmit sem hamisítani nekünk."Felvillant neki egy OK jelzést, és visszaül a kanapéra. Kinyílik az ajtó és belépsz a szobába. Ez az én kísérletem. Ugyanolyan echo-y, ugyanolyan erős, mint a vezetés.– Nem, Jenny. És a ez a srác nem te vagy. én csak akarom...én, akarom...akarom."~de nem kell emlékezned, az a fontos, hogy most itt vagyok~ "Mit akarsz, galambom?""Akarom... Nem tudjuk eléggé megköszönni, hogy segített nekünk."Kinyújtja felé a kezét, és a lány ernyedten megrázza.– Nyugodtan foglaljon helyet társkereső események guildford. én", majd remegő kézzel, saját izgatottságától zavartan felemeli az ingét, ami egy meglehetősen sima feketét mutat melltartó, amely alig tartalmaz egy pár masszív, G kupa mellet.(Meglepett ugye? És az enyémek még nagyobbak). Ez néha előfordul. Elkapják a kapcsokat, lehúzzák őket, és hagyják, hogy a hatalmas melleim kiboruljanak helyetted. miért találnál ki valakit?Annak ellenére, hogy nincs a szobában, láthatja, hogy nem szereti, ha megzavarják."Mert az emberek szívesebben hisznek egy kísérletben, ha azt orvos vezeti."– Ó, azt hiszem, egyszer olvastam ilyesmit – mondja. Most a nő bólint."Tudod, hogy mondhattál volna valamit, már több mint két órája hallgattad (azt hiszem, ha csak vártam volna, pontosan tudtam volna, mennyi ideig. Kezei felemelkednek a melleire, és a melltartóján keresztül simogatni kezdik.– Óóó!– Ez jobb, nem?Még csak nem is annyira zavarban, hogy most elpiruljon, kezei teljesen a melleihez vannak kötve.Érzékenyebbek lettek?"Igen, ez jó.
Egy pillanatra felvillan a szeme, de ez rövid életű. Minden szereplő 18 év feletti, és beleegyezik abba, hogy mi történik velük...talán...valahogy...mondják, hogy most mégis megteszik társkereső oldalak Odesszában. Látszik a szememen, hogy még mindig össze vagyok zavarodva, betartom, de csak alig. Egy bő játékpólót és egy sima kék farmert visel.És akkor ez a laborköpenyes srác/te?jön be egy másik ajtón. Ennek ellenére elhagy az erő.„D-ne ne” – csukom be a szemem, és reménykedem, hogy abbahagyod. Magas és aranyos arca van texasban.

Társkereső események guildford

TOP