Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
C

sak azt képzeltem, hogy a farkam mélyen behatol fiatal, forró, feszes puncijába. Amikor észrevettem, hogy a fürdőszoba ajtaja az út negyedéig nyitva van. Leraktam a ruháimat a pultra, felvettem a törölközőt, megdörzsöltem, és megszagoltam az illatában lévő törölközőrajzot. Szép álmokat, Mr. Mindketten felnőttek vagyunk itt rendben?"Kuncogó nevetéssel nézek rá, most nem hiszek neki, de ez nagyon feldob.– És végül, de nem utolsósorban jogod van hozzá, hogy nem vagy az apám, a főnököm, így boldogan és kényelmesen fogok aludni.

Amikor beszéltem az ügyintézővel, azt mondta: "Elnézést kérek, uram, de probléma van a foglalásával. Férfi volt neki gyönyörű puncija.
Visszadől az ágyra, visszahúzza magára a huzatot, és összegömbölyödik."Nos, sajnálom, nem akartalak legalább megbántani. A tévé éppen annyi fényt adott, hogy lássa őt. Felálltam, és felmentem a fürdőszobába, hogy megmondjam Angie-nek, hogy siessen és kérdezze meg, miért nem ébresztett fel korábban. Ezért az íróasztalhoz mentünk, hogy bejelentkezzünk a szállodába. Nagyon hiszem, hogy a létező legédesebb ízű puncival kell rendelkezned.""Ó, a francba, egy valóra vált álom, szopod a farkad, és hagyom, hogy megegyed a puncimat. Ma este gyorsan visszahoztam magam a valóságba, és ma este megszámlálhatatlanul sok alkalommal rákattantam a tévére. Van ezzel valami probléma?"– Szeretném, amit kértem – kiáltottam fel bosszúsan.

Meg akartam jegyezni, hogy milyen ruhát viselt. Megköszöntem, borravalót adtam neki, és kiment.

Megnézték, van-e lemondás, de sajnos nem volt. A lányok úgy viselkedtek, mintha egy hónapra elutaznánk társkereső oldalak Odesszában. Mélyen kivágott volt, éppen elég ahhoz, hogy csak egy kis dekoltázst lássunk, és körülbelül combközépig. Igen, tudom, hogy egy héttel korábban volt, de szándékomban volt vele lógni az órái után, tudod a szokásos. Sőt, gyorsan ki kellett igazítanom magam, hogy ne sátorozzam be az ágyneműt. A legjobb barátnője, Angie azonban el akart menni, tudod, a fiatal 19 éves lányok szeretnek együtt lógni. Basszus, annyira meg akartam szarni ott és akkor. Azt mondtam: "Nos, most tényleg nincs más választásom, a környék összes szállodája úgy van lefoglalva, ahogy te.""Elnézést kérek, uram; beszélek a menedzserrel, és megnézem, tud-e kedvezményt adni a szobából texasban. Ezt azonban most egyszerűen nem tudom megtenni, olyan közel vagyok Cumminghoz.Így végre elég ideges vagyok, és az arcához nyúlok, ajkaira csókolom, és olyan lágyan, és lassan felébred.– Angie, olyan dolgokat csinálsz itt álmodban, amiket már nem tudok kitartani; a kötél végén vagyok, édes. Mondtam.

Annyira dögös volt kapcsolódási kultúra tisztelete. Gyorsan bebújtam az ágyba, hogy titkoljam, hogy megmerevedik a farkam.

Gondoltam magamban, hogy mi a fasznak hagyta itt kint a ruháit, hogy előttem tudjon felöltözni, vagy csak sejtette, hogy még alszom. És cseréljetek át másik szobára, ha szabad lesz."Azt mondtam: "Rendben, fáradt vagyok, hadd menjek fel a szobámba."– Felküldök egy üveg bort ingyen a szobába. Csak alsó vágás a tetején;több dekoltázst mutatott, és az alja éppen túl volt az ágyékán.
A farkam azonnal kőkeménységre rázkódott. Nem tudom, mit mondjak erre, vagy egyáltalán hozzászóljak-e, és egyszerűen hagytam. Lassan lefelé csúszik, és egyre közelebb hozza a fejét a farkamhoz. De ettől elzárkóztam. Ezért a csengő felvette a csomagjainkat, és felvezetett minket a szobába.
Mély lélegzetvételéből is tudom, hogy közeledik az orgazmushoz. Még mindig bekapcsolt tévé mellett ledobja magáról a huzatot, háttal nekem, lehúzza róla a hálóingét. Nos, az ajtóhoz értem, és rájöttem, hogy az ajtó nyitva van. Visszafordultam, és Angie lehajolt, hogy felvegye a törölközőt, felnéztem rá, és csak egy pillanatig láttam mindkét mellbimbóját a ruháján, és a farkam megrándul a nadrágomban.

Társkereső oldalak Odesszában

TOP