Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

vállam összeesett, és az összes levegő elhagyta a testemet. Túl nyugodtan.Újabb figyelmeztető jel, amit feszült állapotomban teljesen figyelmen kívül hagytam. Megállt mögöttem, és éreztem a leheletét a tarkómon.

Elengedett, a szeme azt mondta, maradjak ott, ahol voltam. De miért nem beszéltél velem?A Mester ezért van itt, hogy vigyázzon a babájára, és segítsen olyan dolgokban, amelyek úgy érzik, hogy nincs kontrollálva. Megpróbáltam a combjához vergődni, kétségbeesetten a súrlódás miatt, de ahogy állt, lehetetlenné tette, hogy úgy mozogjak, ahogyan szükségem volt az elengedésre. Kemény. Hátat fordítva neki.– Mit mondtál nekem?Hangjának hirtelen acélos éle lett. Sajnálom, hogy nem segítettem át rajta.Éreztem, ahogy az imádat sugárzik a szememből a szavaitól kapcsolódási kultúra tisztelete.

Szemét az enyémen tartotta, lassan kioldotta az ing ujját, és könyékig feltekerte. Szükségem volt fegyelmezésre, de ő is szívesen gondoskodott rólam és a szükségleteimről.
Hallottam, hogy elakad a lélegzetem, ahogy könnyed puszikat kezdett csapkodni az arcomon.– Nem igaz, cica?– Igen, uram – leheltem, és az alsó ajkamba haraptam, hogy visszaszorítsam a késztetést, hogy bocsánatáért könyörögjek. Egy könnyű csókot nyomott a vállamra.És akkor elment.Éreztem a hiányát, ahogy kiment a szobából, majd hallottam, ahogy felmászik a lépcsőn. Mester végighúzta a nyelvét a nyakamig, és megharapta a fülemet.– Érzem az illatod, cica. Még nem kezdtem el főzni, de ez a lényegen kívül esett. A keze érintkezett a fenekemmel. Mozgásomat érezve mosolya elmélyült, zöld szemei ​​pedig hirtelen elsötétültek a vágytól. Fogalmam sem volt, hogy miért, de ez csak még inkább arra késztetett, hogy vitát okozzak. Keze elhagyta a bőrömet, és éles ütéssel visszatért a dombra, amitől felkiáltottam, és a fenekemet a kemény farkához nyomtam. Kezeim megragadták a mögöttem lévő pult szélét, hogy megnyugodjak. Felemelte az államat, hogy újra találkoztam a szemével.
Lehajtotta a törzsét tőlem, csukott szemmel, miközben hosszan kilélegzett. Megszólításának megváltoztatása jelezte számomra, hol van jelenleg a fejtere.

Nyelve felcsúszott a fülemen kívülre, én pedig összerezzentem hozzá, a saját csípőm kissé megbillent, ahogy éreztem, ahogy a farka megkeményedik a növekvő vágyától. De – ismét megragadta a hüvelykujja és az ujja közé egy mellbimbót, és durván megforgatta. Fenntartottam a szemkontaktust, dacosan felemelt állal.

Kapcsolódási kultúra tisztelete

TOP