Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
l

assan a „szolgálati íven” keresztül, „megcsavarhatja a testét, és több erőt juttathat a szervába”. Sarah pupillái kitágultak, és a szája kiszáradt, ahogy kinyílt, és jó pár másodpercbe telt, mire képes volt kimondani azokat a szavakat, amelyek valamilyen módon visszaadhatták viselkedésének illemtudását.

Sarah csak nemrégiben érkezett, hogy feloldja a helyet, valamiféle rohanásban, és még mindig az ajtóban lévő asztalnál ült, és aláírta a kötelező jelenléti ívet. Csak azt mondtam, hogy segítek. Remélem élvezni fogja randevúzni a 30-as éveiben a 20-as éveidhez képest. Biztosan nem felejtetted el?"Sarah elmosolyodott.– Ó... Rendben?""Indítsunk újra egy labdát, és ha készen vagy, kiáltok, és visszaküldöm a következőt top-pörgetéssel. Ugyanazon a csütörtökön délelőtt 10 óra után egy bűnösen aranyos kis szőke nyitotta ki a klubház ajtaját. akkor rendben – értett egyet Katie. Sarah-t azonban egyáltalán nem érdekelte a nemek keveréke.
Ó, igen. Ezt könnyebb észrevenni, ha látod, hogy valaki használja."– Ó?– válaszolta Katie élénken, remélve, hogy újabb összecsapásban lesz része."Ott annyit teszel, hogy "levágod" a labdát úgy, hogy az ütőfej kissé másfelé van döntve" - ​​mutatta be Sarah -, hogy visszapörgesse a labdát. Elfordította a fejét, hogy felnézzen Sarah-ra, és hívogatóan elmosolyodott.– Ó, Istenem – sóhajtott fel Sarah hangosan, persze akaratlanul is, és Katie tarkójához nyomta az arcát arnie társkereső show.

Ugyanebben a pillanatban Sarah egy meglehetősen mámorító és csábító parfümöt szippantott meg.„Nos, ez is az első” – gondolta.

Randevúzni a 30-as éveiben a 20-as éveidhez képest

TOP