Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

tűz lángokban áll mellettünk, miközben orgazmikus nyögések és sikolyok új kórusa ömlik ki mindkét ajkadról, kezei a puha bőrödön barangolnak, kezed megragadja az övét, siklik végig sima kis testén. Elkezdesz cumizni, erősen megragadod Lynnt, magadhoz szorítod, és ő is cukizni kezd, megragad téged és sikoltozni kezd, ahogy a mozgása gyorsan felgyorsul, a teste megfeszül, és vad elhagyatottsággal mozog rajtad, és benned. Rendkívül izgatott vagy, elveszve az élvezetek világában, egy második ujjad becsúszik, ahogy a tested reagál az érintésére, ha behatol a lédús arcodba.
Felnyögsz, ahogy érzed, hogy benyomul, és a teste rád feküdt, a bőre a tiédre, a mellei a mellkasodba nyomódnak, a kezei simogatnak, és végül az ajkai az ajkaidon, ahogy elkezdi ki-be nyomni. Egy másik világban vagy, ahogy az intenzitás emelkedik."Ó, keményebben.. nemzetközi társkereső oldalak 40 felett. nba játékosok randevúznak táncosokkal.
Nézem, ahogy a kezei a meztelen testedben barangolnak, finom puha ujjai végigsiklnak a bőrödön, simogatják a melleidet, simogatják a mellbimbóidat, végigcsúsznak a combodon. Te is felnyögsz, átérezve ezt a sok élvezetet, én pedig elkezdek ki-be csúszni, ahogy nézem, ahogy a bőröd érintése és a szája a csiklódon és a puncidon keresztül élvezettel vergődsz, orgazmusz, izgalom, amelyet a helyzet és a fiatal szexi fokoz.
A füledbe nyöszörög, hogy én benne vagyok, és megtöltöm a cuccommal.

Nemzetközi társkereső oldalak 40 felett. nba játékosok randevúznak táncosokkal

TOP