Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
K

íváncsi voltam. Kicsit hadonásztam, hogy elszabaduljak, pedig olyan jó érzés volt. Előrehajoltam, és csak rátettem a kezem az erekciójára, aki még mindig kék farmerben volt. Még közelebb tartott a testéhez, és simogatta a testemet, kezeit lassan fel-le csúsztatta a karomon, és megcsókolta a nyakam oldalát. Az ágyamon feküdtem, majd felpattantam, és úgy döntöttem, hogy valószínűleg le kéne ülnöm a kanapéra, majd arra gondoltam, hogy nem, mit számít, amikor kopogást hallottam az ajtómon.

Kezeimet a mellkasára tettem, hogy megtámasszam, és őrölni kezdtem hozzá, alig mozgattam a csípőmet előre-hátra, lassan, próbáltam kiüríteni az elmémet mindentől, kivéve azt, hogy éreztem, milyen csodálatosan érzi magát bennem.Éreztem, ahogy a testem reagál, és gyorsabban kezdtem mozogni.Éreztem, hogy erős kezei felemelnek, majd mélyen belém kezdtek nyomni. Egyetértően elmosolyodott, és a kanapéhoz vezetett. Megtettem a következő lépést és hívtam?Szenvedsz attól a kíntól, hogy beismered egy ilyen problémát?Nos, szükségem volt a pénzre, és ha ez segít leküzdeni a problémámat, akkor megéri a kezdeti zavart – mondtam magamnak. Hú, mi lenne, ha kezdenénk azzal, hogy levetkőzzük?– mondtam magamban.

Ez az élmény annyira idegen volt mindentől, amit életemben átéltem. Megfogta mindkét kezem, amikor bevallottam neki, milyen nehéz ez nekem.
Többet akartam ebből a fiatalemberből. Megforgattam az előcumit a feje körül, így fényes lett. Volt orgazmusom, de csak kicsi. Kíváncsi voltam, mit fog csinálni, amikor hirtelen ott lesz.Ó, istenem, gondoltam levegő után kapkodva. Leültem és leraktam a lábam az előttem lévő fenyő dohányzóasztalra. Segítek a nőknek leküzdeni a szexuális akadozásaikat, és igen, élvezem, amit csinálok.

Sóhajtottam, és kigomboltam a farmerját. Elmosolyodtam és letérdeltem elé. Még az illata is jó volt!Gyengéden megcsókolta az arcom és a kanapéhoz vezetett."Tudom, arra számítottál, hogy rengeteg papírt ki kell töltened arról, miért gondolod, hogy szexuális zavarai vannak, vagy arra számítottál, hogy olyan videókat olvasol vagy nézhetsz meg, amelyek segíthetnek önmagadon" - vigyorgott továbbra is, de Smith doktor úgy véli, hogy az emberek akik hajlandóak kapcsolatba lépni más emberekkel, képesek lesznek szembenézni szexuális félelmeikkel, és gyorsabban és könnyebben találnak szexuális megoldást, mintha elolvasnák, mit kell tenniük, vagy megnéznének néhány videokazettát."– Szóval mire gondoltál?– suttogtam, és a testem remegni kezdett, erre a fiatalemberre és a testére gondolva. Felnyúltam és megcsókoltam puha ajkait.
Ajkaimat a mellbimbójára tapasztottam, és a fogaimmal húztam. Olyan szép, gondoltam. Egész szépen pihentem, és megláttam a kanapé felé néző, meglehetősen nagy tévéképernyő távirányítóját, és arra gondoltam, megnézem, milyen állomások állnak rendelkezésre.

Ezen a ponton, bevallom, készen álltam az indulásra. Gyorsan felkaptam a telefont, és tárcsáztam a hirdetésben szereplő számot, mielőtt elment az idegességem.

A kezeimet a szájához emelte és egyenként megcsókolta. Ha hajlandó vagy nyílt és őszinte lenni, és ami a legfontosabb Tanuld meg szeretni a testedet és annak szexuális funkcióit, hisszük, hogy ez sikeres tanulmány lesz minden érintett számára."Egy szelíd modorú, ősz hajú úriember mosolygott rám a képernyőről.

Hátulról nyalogatja a puncimat. Kezei végigfutottak a hátamon, és lassan megfogták a fenekemet."Én... Ez egy orvosi kutatócég volt, akik alanyokat kerestek egy új tanulmányban való részvételhez. Néhány centivel magasabbnak tűnt, mint az én öt lábam, hat hüvelyk. Böngésztem az interneten, ahogy az állásom elvesztése óta csak napi rendszerességgel teszem, keresgéltem a szokásos munkahelyeken, amikor felbukkant egy hirdetés.Általában csak megnyomtam a escape gombot, de aznap valamiért nem szexuális zaklatás randevúzási kapcsolatokban. Tovább csúszott ki-be, mint egy kis pénisz, behatolt, majd visszahúzódott, majd elkezdte dörzsölni a csiklómat, eleinte nagyon finoman körkörösen. Gyönyörű friss fehér és rózsaszín rózsák voltak az éjjeliszekrényen.

Szexuális zaklatás randevúzási kapcsolatokban

TOP