Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

lég erősen vérzett, és néhány újabb zaklatás után Reginaldot kizavarták a szobából és a házból, hogy soha többé ne lépjen be. Reginald hímtagja szabaddá vált és rendkívül kemény volt, és a pre-cum csöpögései fényessé és ragacsossá tették a fejét.

Mivel maga nagyon demonstratív lány volt, és mindig is hozzászokott ahhoz, hogy kifejezze szeretetét és érzelmeit, elkezdte elutasítani. Erősen nyomkodni kezdett, kissé elmozdulva a kínzó erekció felett.Érezte, hogy a hüvelye síkos, a mellbimbói pedig megerősödnek.

Az volt a szokása, hogy nem a bejárati ajtón lépett be, hanem a ház azon oldalába ment, ahol a francia ablakok a pázsitra néztek. Ezzel a tiszta döntéssel szexuális élete – az önmegkönnyebbüléstől eltekintve – megtorpant. Prudence távozása után azonban fokozatosan szabadnak érezte magát, hogy szexuális tevékenységet folytathasson.
Távozása után kiderült, hogy "lelki társát" Arnoldban, egy cölibátusban élő papban találta meg, aki posztját elhagyva Prudence-szel együtt nőtlenné vált. Szegény Mihály;azon kevés alkalmak egyike volt, amikor hazahozott egy nőt, és elkapták. Apa egy kicsit kevés volt vele. Reginald szemszögéből mindez a Diana hüvelyében lévő spermája nagy fináléjához vezetett.

Diana a díván feküdt, ujját a csiklójára helyezve körbejárta azt, és amikor elérte az orgazmust, sírt: "Apu...apa...szeress így...". Amiatt, hogy Michael majdnem könyörgött neki, hogy szülessen gyereket, végül beletörődött. Fiatalabb korában gyakran odament az apjához, és az ölében ült vele szemben, karjaival a nyakát, a lábait pedig körülölelte legjobb randevúzási helyek Los Angelesben. Ezt őszintén gondolta Diana;Ami Reginald kezdeti indítékait illeti, valószínűleg soha nem fogjuk biztosan tudni melyik a legjobb társkereső oldal egy komoly kapcsolathoz. Nem arról volt szó, hogy a férfi nem volt kedves, de nem ugyanaz, mint egykor, és azon töprengett, vajon nem szereti-e már igazán, vagy nem is kedveli. Marion volt az, aki elvitte Dianát, hogy megvegye első melltartóját és bugyiját – bugyit, szemben a gyerekkorában viselt bugyikkal. A negyvenes éveiben járó Michael még mindig nagyon vonzó férfi volt. De apja már nem mondta el neki, ahogy fiatalabb korában, hogy milyen csinos, és nem mondta, hogy szereti. Még arra sem vigyáztak, hogy elfedjék a kapcsolatuk nyomait. Michael, miután magához tért meglepetéséből, és teljesen tudatában volt annak, hogy a lánya milyen hatással van rá, megpróbált felemelkedni, mondván: "Drágám, ne tedd, te már nagy lány vagy, és meglehetősen nehéz."Ahogy megpróbált felemelkedni, Diana kicsúszott az öléből, és majdnem a padlóra zuhant. Megfogta Diana kezét, és ujjaival a lüktető tagja köré nyomta, és arra biztatta, hogy kezdje el önkielégítését. Diana vágya, hogy Michael egyedül maradjon, nem teljesült, bár sokáig nem tudta, miért. Minél inkább nyilvánvalóvá vált ez a féltékenység, annál távolabb kerültek egymástól a férj és a feleség.

Legjobb randevúzási helyek Los Angelesben

TOP