Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

essze van tőle. Ami azonban még ennél a mentális képnél is jobb volt, az az a kép, ahogy a meccs vége után beszalad mellette az öltözőbe melyik a legjobb társkereső oldal egy komoly kapcsolathoz. Ehelyett az a látvány fogadta, ahogy Jennifer térdig lökött rövidnadrággal és bugyijával hátradől a WC-n. Scott végül bejutott a garázsába, ahol kegyesen kiszáradt. te, aés fázom és eláztam, az autóm pedig az árokban van, és… és… és… BLAH!”Scott első reakciója Ruth-Ann zsolozsmára az volt, hogy kijelentésének a leghosszabb átfutott mondatnak kellett lennie a rögzített beszéd történetében. Még van egy kis tennivalóm, aztán azt hiszem, megyek megnézni a lányok szezon első focimeccsét.
Mindenki a másik szobában készül. Nézte, ahogy a lányok az öltözőbe rohannak, ahogy az utolsó sípszó is felhangzott, és időt szakított arra, hogy gratuláljon az edzőnek a szezon első meccsének megnyeréséhez, aki viszont megköszönte Scottnak, hogy kijött a meccsre. Már csak arra gondolni, hogy ő futott az esőben, nagyon megviselte, ami nagyon elvonta a figyelmét, miközben a semmiből jött szökőárban próbált vezetni. Az öltöny viselése hiba volt csatlakozási helyek a közelemben.

Remélte, hogy nem kell kiszállnia a teherautóból, hogy vigyázzon arra, ki is ez a személy, de hátha magával visz egy esernyőt. Elázott, lábait sár borította. Nem azért, mert Ruth-Ann a csapat tagja volt, és tényleg nem sokat látott belőle az elmúlt három napban, hanem mert valóban érdekelte a foci.(igen, igaz) A focinadrágos Ruth-Ann gondolataiba merülve a nap utolsó harangja felkúszott Scottra, és majdnem halálra sebezte. Nincs túl meleg, kicsit borult, és nagyon kicsi a szél. Az öltözőben az egész csapat összegyűlt, mindenki a felkészültség különböző szakaszaiban volt.

Egész nyáron arra készült, hogy újrakezdődjön a futballszezon, és végre itt volt. A lehető leggyorsabban el akart tűnni innen. Jó szórakozást, hétfőn találkozunk.”Stephanie kisétált az ajtón, és Scott ismét hallotta a hangot a folyosón, ahogy a diákok kitakarították a szekrényeiket, és hazamentek a hétvégére. Scott tudta, hogy az, hogy behozza a házába, sokkal tovább viszi a dolgokat, mint az iskolában való találkozás, de pillanatnyilag meleg zuhanyra és száraz ruhákra volt szüksége, mielőtt megbetegszik. Nem mintha rossz lett volna. Ha a focirajongó lesz, legalább a meccsek izgalmasak lehetnek.És az volt. Mary's végül 3-0-ra nyert, aminek Scott a pályaház fedezékéből volt szemtanúja. Sam nagyon jó külsejű volt, teste kitartó futáshoz készült, hosszú és sovány. Ott az ajtóban vetkőztette le az öltönyét – nem volt ok arra, hogy vizet nyomjon a házba –, alsóingben és piros pamuttangában bement a konyhába.
A hét első két napja és az állandó csodálatos figyelemelterelés után, amit Ruth-Ann nyújtott, nagyon lemaradt a papírmunkában, és szüksége volt néhány napra, hogy mindent felzárkózzon.Így most péntek délután volt, és majdnem vége az első iskolai hétnek.Általában péntekenként próbált gyorsan kiszállni az utolsó csengő után, de ma vitatkozott. Tökéletes idő a focihoz.

Iskola után ma volt a szezon első meccse a lány focicsapatnak, és bár még sosem járt meccsre, úgy gondolta, ideje elkezdeni járni.

Melyik a legjobb társkereső oldal egy komoly kapcsolathoz

TOP