Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

ost már megértettem, miért volt Katie olyan ideges ezen az estén. Körülbelül harminc perccel később, miután levetkőztem, és bebújtam az ágytakaró alá, hallottam, hogy kinyílik a szobánk ajtaja, és Katie megérkezett. Erősen sírt. Elmondtuk egymásnak, hogy szeretjük egymást, és elmentem. Néztem Katie-t táncolni az apjával és a többi családtaggal. A keze az enyémben, a feje a mellkasomhoz szorítva imbolygott a dalra, amit a DJ játszott.magamhoz szorítottam. Bármennyire is szerettem volna megfogni a kezét, ölelni, megcsókolni, átkarolni, mindketten tudtuk, hogy a család bármikor a közelben lehet, és az óvatosság elengedhetetlen. Pásztáztam a táncparkettet és a szobát szerelmem után, de nem találtam. Megfogtam az unokatestvéremet. Nem számított.Állát a feje búbjához támasztottam. Szeretetteljes és boldog kapcsolatban éltünk. Leültünk az esküvőre.

Elnézést kértem, elmentem a fotóshoz, és csúsztattam neki egy kis pénzt és az e-mailemet, hogy küldjön másolatot a képről. Zavartan egyedül tértem vissza az asztalomhoz. Olyan nyugodtnak éreztem magam mellettem. Fehér ruhája piros díszítéssel, piros magas sarkú cipője, tökéletesen elkészített sminkje és haja.

Katie nemcsak a lakásomba költözött, hanem a hálószobámba is. Tökéletesség csatlakoztasd San Jose-t. Néhány pohárral később és sok családlátogatás, nem beszélve arról, hogy egész délelőtt kimerültem a vezetéstől, úgy döntöttem, ideje éjszakának neveznem. A smink eltávolításán dolgozott randevúzni egy taurus instagrammal. Lehúztam a kezeimet a hátára.
Nagy esküvő. Egyik helyen sem találták meg.

Csatlakoztasd San Jose-t

TOP