Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
N

icole-nak hívják, és a 30-as évei közepén jár, körülbelül 5 és fél láb magas, szép mellkassal és tipikus afroamerikai női szamárral.
Csendesen odamentem hozzá, mögé álltam, és láttam, hogy talált az interneten egy klipet Kirk kapitány és Uhuru hadnagy közötti csókról, és újra és újra nézte. "Nos, nem hiszem, hogy az ing ezt jelenti.
Felsikoltott elragadtatásában, miközben én tovább dörömböltem édes fekete punciját. Nicole nyögni kezdett, és gyorsabban mozgatja a csípőjét az ágyékomhoz. Tudtam, hogy aznap korán visszajövök, mert az útvonal, amin dolgoztam, üzleti út volt, és a legtöbb üzlet bezárt, így aznap nem volt sok posta kézbesíthető randevúzni egy taurus instagrammal. Azt mondtam, hogy szívesen lennék Kirk kapitány, ő pedig Uhuru hadnagy, és válaszolnék a híres első fajok közötti csókra a tévében. Néhány percnyi szopás után felhúztam Nicole-t, megfordítottam és az íróasztal fölé hajlítottam.
Lehúztam a nadrágját és a bugyiját, és láttam, hogy a puncija nedves és készen áll a farkamra. Elmentem és kézbesítettem a levelemet.
De hogy válaszoljak a kérdésedre, nem létezik 34C.""Jó méret egy marékra vagy falatra."Válaszoltam. Odaléptem Nicole-hoz, és azt mondtam, hogy „36C”.Értetlen pillantást vetett rám, és megkérdezte: "Mi?"Azt mondtam: "36C, azt hiszem, akkora a melled. Amikor befejeztük a takarítást és az öltözködést, egy másik Levélszállító visszatért az állomásra. A Postaszolgálatnál dolgozom levélhordozóként, és a munkatársaim többsége afro-amerikai származású. Ez nagyszerű számomra, mert szeretem az afro-amerikai nőket. Nicole azonnal letérdelt elém, és lenyelte a kemény fehér farkam a kókuszos szájába. Az állomáson, ahová kirendeltek, új felügyelőt jelöltek ki, és szerencsémre egy afro-amerikai nő volt. Minden alkalommal, amikor csak adódott, lenéztem a blúzára, és megnéztem azokat a szép méretű melleket. Tudom, hogy több munkatársam is élvezte a műsort. Azonnal tervezgetni kezdtem, hogyan fogok belemenni abba a szűk blúzba ​​és nadrágba. Lábait a vállamra tettem, és kemény, fehér farkam ismét mélyen a nedves és lédús fekete puncijába temettem. Még mindig nem vett észre, és még mindig a fenekét mozgatta.
A következő héten Nicole villanásai egy kicsit merészebbek lettek, és ez megőrjített. Nicole rámosolygott a mellkasára, és elsétált.
Nicole továbbra is szűk ruhában jelent meg a munkában, mutogatva a fenekét és a dekoltázsát. A farkam kőkemény lett ennek hallatán, olyan kemény, hogy ki kellett mennem a mosdóba, és ki kellett rángatnom magam, ha csak arra gondoltam, hogy megszívom azokat a kókuszcinegeket, és bepermeteztem rajtuk a cicimet. Elkezdte nyalni és szopni a farkam és a golyóim, miközben lenyúlt, letette a kezét a nadrágjába, és játszani kezdett önmagával. Jól gondolom? Az inged azt mondta, hogy tippelj."Nicole lenézett az ingére, és felnevetett. Amikor visszatértem, Nicole elment. El tudtam képzelni, hogy a háta mögött vagyok, és kiverem belőle a szart.

Randevúzni egy taurus instagrammal

TOP