Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
C

soportosan táncoltak az ostoba ünnepi táncrendre, és a feszültség ellenére elnevették magukat. Sara visszatartotta David fantáziái tárgyának kilétét, és a szexuális teljesítményéről mondott csúnyább dolgokat, de végül meglepődött, hogy mennyivel jobb érzés volt, hogy ennyire tehermentesítse magát valakinek, aki ennyire közel áll hozzá. Tökéletes romantikus este volt. Sarát megnyugtatta Sam erős testének jelenléte az övével szemben. Nagyon sajnálom..." Mielőtt befejezhette volna a mondatát, Sara az ajkához emelte az ujját, hogy elhallgattassa. Emelkedett hangjuk csendet hozott a közelükben lévő asztalokhoz, de a hangos zene gondoskodott arról, hogy csekély hatást gyakoroljanak a táncoló tömegre."Utállak!"Sara végül Davidre lehelt.Ő is komolyan gondolta."Csak menj el. Nem meglepő módon kínos hangulat uralkodott a nap folyamán. A sűrű, csípős folyadék meleget hozott a bensőjébe, és ezzel együtt az eltökéltség, hogy túllépjen ezen a nézeteltérésen – elhatározás, hogy nem győzik le. Legbelül mindketten tudták, hogy nem így volt. Kissé kínosan, és nem akarták, hogy így végződjön az este, így folytatták kissé formális álláspontjukat. Nagyon sajnálom. Kezei automatikusan a derekára estek, és közelebb táncoltak egymáshoz – elég közel ahhoz, hogy a zene mellett beszéljenek."Visszament anyuval és apával.

Elnézést, ha már olvastad – biztosíthatom, hogy a többi fejezet új.) "Midge! Mi a baj?"– kérdezte gyengéden egy lágy, ismerős hang a háta mögül. Ezúttal nem történt hiba;nem utal balesetre.
Ajkuk szó nélkül ismét összeért, ezúttal egyre növekvő szenvedéllyel. Nem sok időbe telt, amíg Sara ezt látta, és nem tetszett neki. Nyílik a száj, a nyelvek keresik egymást, egymás szájába olvadtak és testük szorosan egymáshoz nyomódott, a holdfényben két sötét alak eggyé olvadt. A ragacsos ünnepi popzenét felváltotta a lebilincselő tánchimnusz, és a szobában maradt néhány gyerek ágyba sodródott legnépszerűbb társkereső alkalmazás San Franciscóban. Sam és Lynn táncoltak, Sara és Sam pedig – elég sokat, mert még mindig dühös volt Davidre.Éjfél közeledtével Sara és David egyedül ültek az asztaluknál, és vizet ittak, hogy lehűtsék magukat. A veszekedés egész nap zajlott. David szeme Lynn simán eltakart hátára szegeződött. Tényleg kedves volt, gondolta. Sam hátrahúzta a mellette lévő széket, és mellé csúszott."Sírsz? Gyerünk! Mondd el, mi történt."Sara alig válaszolt. David, aki nem tudta tagadni a vádakat, úgy döntött, hogy megpróbálja őt, a testét és az ágyban való képességeit hibáztatni. Enyhe szellő fújt be a tenger felől, át a parton és a villát körülvevő erdőn.
Mindegyik azt gondolta, hogy ők csinálták ezt. Egy pillanatra megálltak az ölelésükben, és egymás szemébe néztek. De nem adta fel. Volt kósza szeme is. Feleségére, Lynnre gondolt. Sam a kezében tartotta Sara ujjait, és gyengéden megszorította őket, nem igazán értette, mi történt;nem tudván, mi legyen a következő lépés.
Annyira remélte, hogy nem lesz vádaskodás. Eleinte alig érintették az ajkukat, még mindig aggodalmaskodtak és féltek, aztán ahogy mindannyian hozzászoktak az ismerős száj érzéséhez, a legszokatlanabb módon Sara karjai felemelkedtek, hogy Sam vállai köré fonódjanak. A lassú, romantikus tánczenét Billy Joel „Just the Way You Are”-ja váltotta fel, Sara pedig fizikailag és érzelmileg elfáradva közelebb húzódott, hogy Sam mellkasán hajtotta fejét. Egy kis betonmólóhoz érve irányt változtattak, hogy elsétáljanak a tengertől, és a közeli golfpálya szélén csoportosuló fenyőfák felé induljanak. Sam egy éve végzett, és felvételt nyert a városukat uraló nagy multinacionális vállalat Menedzsmentképző Programjába. A Sangria kancsót a kezébe vette, és David arcába dobta. Megfordította a széket, hogy egyenesen a szemébe nézzen, és mindkét kezét a kezébe fogta. Gyengéden megveregette a térdét.– Gyerünk Midge!– mondta, és azt a kisállat nevet használta, amit addig ismertek, amíg a nő emlékezett.– Táncoljuk el ezt.

David rendszeresen felébredt előtte, de az ünnep alatt mindig hiányzott reggeli előtt egy órával. A karjai szorosabban tartották.

Legnépszerűbb társkereső alkalmazás San Franciscóban

TOP