Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

z a gyönyörű, alapvetően nőies nő előtte szülte gyermekét. Szeretlek és bízom benned, és érezni akarlak magamban."Ezekre a szavakra morgásszerű hangot hallatott a torkában, és ismét magához húzta. Annyira gyönyörű volt, hogy a férfi most sem gondolta át, mit csinál. Nehéz volt a lélegzete, és a golyói megfeszültek randevúzni adhd-s és depressziós emberrel. Gyengéden homlokon csókolta, ami megnyugtatta, és ahogy lassan elkezdett ki-be mozogni, a lány elernyedt. Annak ellenére, hogy elképesztően gyönyörű volt, csak egy kicsit csókolt és bolondozott.

Egyenesen a nappaliba szaladt, és fel a fotelhez, amiben tudta, hogy az apja heverészni fog. A nő ismét megmozdult, finoman hadonászva a férfi ölében nagyon közeli pozícióba. De végül tudta, hogy pontosan ezt akarta. Miközben az egyiket a szájával ugratotta, finoman megcsípte a másikat, és az ujjai között forgatta. Annyira megdöbbentette a csókja... Lassan benyomta két ujját, és megdöbbenve tapasztalt némi ellenállást. Mióta érezte magát olyan jól... Szenvedélye felépülve kezdett igazán szeretkezni az alatta lévő vad lénnyel. Annyira akarta, hogy a nedve ellepte az ujjait. Ez még beleférne?Mike nem sok időt hagyott neki aggódni, miután elengedte a farkát, felállt és felkapta magával. A fiúkat, akiket korábban látott, megszégyenítette apja kövér, gyönyörű farka. Nem tudott ellenállni, ezért leereszkedett, és fel-le dörzsölte duzzadt fejét a hasítékán, hogy megnedvesítse magát. Légzése felgyorsult, és erősebben csókolta meg, az energiahullám egyenesen a lábai közé áramlott.Érezte, hogy csöpögni kezd a méz.
Másodpercek alatt maga alatt nyávogta és írt. Minél mélyebben csókolóztak, annál jobban érezte, hogy szexuális vágytól lüktet. Terhes vagyok!"Leesett az álla.

A mellei fékezhetetlenül ugráltak fel-alá, és szerette látni, hogy ártatlan kislánya úgy néz ki, mint egy kis szarjáték alatta. Péntek este kérte meg, miután gyengéden szeretkeztek egymással, és az ablakon csapott az eső."Igen, apa igen! Ó, annyira boldog vagyok. Amikor már csak pár centire volt tőle, felnézett rá, és így szólt: "Annyira szeretlek, kislányom. Mike mindig azt mondta, hogy mindkettőjükből a legjobbat örökölte. Megfordult, és óvatosan leeresztette a karosszékre. Döbbenetében elhúzódott, és megállt, hogy a lány gyönyörű szemébe nézzen.– Szeretlek kislány."Ó, apa, én is szeretlek. Köszönöm."Elmosolyodott azon a csodálatos, ragyogó mosolyon, mert jól tudta, hogyan olvadnak el a férfiak, amikor ezt tette. Magához húzta a lány arcát, és újra mélyen megcsókolta, amitől a teste az övé felé ringatózott a korábbinál mélyebb vággyal.100%-ig biztosnak kellett lennie abban, hogy a lány ezt akarja, és tudta, hogy a teste nem engedi, hogy most nemet mondjon.– Kicsim, te…?"Egy szűz apa? Igen, az vagyok."– mondta, és elfordította az arcát, hogy a férfi ne lássa, hogy elpirul."Soha nem bíztam senkiben. Miután orgazmusa alábbhagyott, Mike felállt, és előrehúzta a kanapé széléhez.
Most, hogy nem volt ideges, Mike nem tudta nem észrevenni, milyen jól érzi magát az ölében ülve... Ahogy a légzésük lelassult, és mindegyikük leereszkedett, Mike Jaynie szemébe nézett, és mélyen megcsókolta.– Nagyon szerelmes vagyok beléd bébi."Én is szerelmes vagyok beléd apa. Kíváncsian várom a jövőbeli történeteket, amint elkezded a szereplők egymás iránti szeretetét egy bonyolultabb történetsorba foglalni, amely összefüggést ad kapcsolatuknak.. Lemerült a lányba, és ujjával ugratta az apró puncija nyílásának szélét, lágy és édes zihálást váltva ki belőle. Hiányosnak érezte magát, és szüksége volt arra, hogy az apja jöjjön hozzá, és töltse fel. Szinte hallotta, ahogy kiabálnak, hogy engedjék szabadon.
Soha senki nem adott neki szóbelit, és az apja szakértő volt. Mindkét kezébe vett egyet, és gyengéden masszírozni kezdte őket. Teljesen az övévé akarta tenni ennek a lánynak a testét, soha nem akarja, hogy egy másik férfi hozzáérjen.

Randevúzni adhd-s és depressziós emberrel

TOP