Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
B

assza meg bébi, kényszeríts, hogy jöjjek. Felnyújtotta a karját, és bementek a buliba. Normál hosszúságú, de vastag átmérőjű farka büszkén állt, ahogy előbukkant. Egy pillanat alatt mélyen belélegezett, a természetes kenőanyag, amit egész este termelt, lehetővé tette a teljes behatolást a bársonyalagútjába."Ahh, ez szép. Hosszú, heves borzongás futott végig rajta, a nő szemébe nézett, és bólintott. Nagyszerű csavar a dinamikán egy meztelen nő ruhájában. Enyhén olajozott és csupasz Mons-ja jól látható az esti fényben.
A fekete ruhás nő a szemébe nézett, miközben ujjait végigsimította a mellbimbóin. A fehér vászonruhába öltözött sofőr kinyújtotta a kezét, hogy segítsen neki. Oké, add ide, egész este vártam."Sergio mosollyal az arcán visszavonult, amíg csak a feje fészkelődött be a lány nyílásába, várt egy szívdobbanást, majd még egyet, majd teljesen behajtott. Az inas tátott szájjal állt, és nyitva tartotta a kocsi ajtaját. Az estéjük vége felé egy meztelen és vékony szőkét pórázon hoztak, hogy térdeljen előtte. Vele ellentétben a lány fekete sarkú cipőt viselt, és harisnyakötőt támasztó fekete tömlőt.
Felnyögött, és a szájába szívta az ujjait. "Igen. A tömeg elhallgatott, amikor belépett, aranybarnára cserzett bőre ragyogott a fényekben. Mindig szeretem, ahogy kitöltesz. Sergio lassan felállt, kiegyenesedett, becipzárazta a nadrágját, és besegítette a kocsiba. Egy fekete macskaruhás nő közeledett.– Megengedhetem?Ránézett, majd bólintott.– Igen, de csak az ujjakkal.
Némán bólintott a többi vendégnek, miközben elhaladt mellettük, és elfogadta csodálatukat, mint ami neki jár. Tökéletes, kúp alakú mellei, enyhén domború mellbimbói felkeltették a figyelmet az egész szobában, mindenki elhallgatott, ahogy belépett. Kissé elmosolyodott, és bólintott. Ott két ujját mélyen belényomta, majd visszahúzódott édes nektárjával bevonva őket. A nő kinyitotta az öltönyének lábát, ujjaival végigfuttatta a saját folyékony köcsögét, és neki nyújtotta az ujjait. Végül a lány hátralépett, a kísérője felé fordult, és szűkszavúan bólintott. Négy hüvelykes, bokapántos, tűsarkúban állt, majdnem a férfi magassága volt. Semmi több jj és reid társkereső. Amikor megérkezett, jajveszékelés kísérte a partikat az ajtóhoz. Ahogy terjesztették, a férfiak megkérdezték, hogy megsimogathatják-e.„Csak ujjakkal” – válaszolta a kísérője."és csak a mellekre."Az érintések mindig tiszteletteljesek voltak – mintha egy Istennő adott volna szívességet. Ezúttal az ajkára tette ujjait, és lassan megfestette őket különleges nedveivel cnco társkereső kis mix. Megragadta, és az autó mellé állt. A kocsihoz lépett, előrehajolt, kezét az ülésre tette, és bemutatta magát."Baszd meg Sergio, baszd meg keményen!"– Igen úrnőm.– mondta Sergio, miközben lehúzta a nadrág cipzárját, és előrelépett.

Jj és reid társkereső

TOP