Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
B

ella teljesen laposan elhelyezi Gigit a kanapén, és megparancsolja neki, hogy nyissa ki a lábát.– Szélesebb!Csókolni és nyalogatni kezdi barátja punciját fv4202 kedvezményes párkeresés.

Gigi általában szereti az ujjazást, különösen, ha valaki tudja, hogyan kell kezelni a G-pontját, de ebben a különleges helyzetben még egy kicsit pihennie kell, mielőtt élvezheti. Bella kezdi a nagy finálét."Csukd be a szemed."Bella megnyalja és megcsókolja Gigi ajkát. Gigi meglepődik. Szeretném ezt a kanapémon is" - mondja Bella Giginek.– Mit mondasz, ha bókot mondok neked?– kérdezi Bella. Egy szép ruhára gondol, amit felvehet úrnőjének. Gigi szeretné, ha meg tudná fagyasztani ezt a pillanatot.„A fenébe Bella, kérlek, tartsd ott!” – gondolja. Hajolj a kanapé fölé értem."Gigit lapos kézzel a fenekére csapják.Érzi, hogy egy ideig vibrál a fájdalom."Ülj fel újra.

Miután felfedeztük a swingersklubot (lásd a korábbi történetet), és egy kicsit egymást, megnyílt az ajtó néhány további felfedezésre. Bella azzal kezdi, hogy megparancsolja Giginek, hogy üljön le térdre az úrnőjének: "Egyenesen! Borzalmas a testtartásod. Giginek nincsenek túl nagy igényei: csak meg akar lepődni, és Carte blanche-t ad Bellának.„Menj csak, és mutasd meg, mit kaptál csajszi” – mondja Bellának. De legközelebb legalább ennyire keményen foglak tenni. Mi ez?Furcsának tűnik számára, hogy ok nélkül kap egy ilyen „ajándékot”, miután csak keményen megütötték?Úgy dönt, hogy vele megy és élvezi.
Azt gondolja, "többet, keményebben, mélyebben kérem", de nem beszél. Egy lágy, de intenzív behatolás megüti a gombot Gigiben.Úgy érzi, egyre izgatottabb.

Bella megparancsolja Giginek, hogy vegye le a holttestet. Ez nem mulatság. Bella visszatér a nyaláshoz és a csókolgatáshoz. Gigit nagyon felkelti. Egy aranyos, de huncut kinézetű, hozzáállásának megfelelő test a legjobb választás.

Fv4202 kedvezményes párkeresés

TOP