Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
K

inyitotta az ujjait, a kövér nyél köré csavarta őket, és finoman rángatni kezdte mt kellemes sc társkereső.
A lyuk azonnal áthelyeződött, és úgy alakította át a méretét, hogy átölelje Vicky alsó felét.„Na most bassza meg” – gondolta Vicky, és a kezére lökte magát. Utána a zuhany alá zuhant, majd lement megnézni az építkezést.

Ennek a manővernek a hiábavalósága nyilvánvalóvá vált, amint szembefordult Dave-vel – és a fallal –, és teljes robbanást kapott. Vickynek nem kellett néznie, hogy tudja, mi az. Egy pokoli szopást adott neki, majd egy darabig fel-alá ugrált a nagy szárán, és minden csepp cumát kiszívott a golyóiból.– Ez honnan a fenéből jött?– kérdezte Dave zihálva, miközben meztelenül feküdtek, fejét a férfi emelkedő törzsén.– Egyszerűen nagyon szeretlek – suttogta Vicky, és nem tudta, mit mondhatna még.- Én is szeretlek cica – nyögte, és beletúrt a hajába. Agyának racionális része tudta, hogy csak annyit kell tennie, hogy szóljon a falnak, hogy álljon meg. elveszti az uralmat a helyzet felett.- Kérlek - könyörgött gondolatban, és rájött, hogy nem elég erős az ellenálláshoz.
NEM, gondolta magában, erősnek kell lennie!Dave visszapillantott rá, és összetévesztve a kanosságát a félelemmel, így szólt: – Gyere ide, édesem, nincs mitől félni, ez csak egy üres szoba néhány dobozzal. Mondanom sem kell, Dave hatalmas mosollyal az arcán ment dolgozni. Ebben a meglehetősen szemérmes és kényelmetlen helyzetben beledugta masszív farkát az átázott puncijába. Szélesen elmosolyodott, miközben elkezdte ujjongani magát, és a csiklójába masszírozta a furcsa üreget.

De ez már ókori történelem, mondta magának újra és újra – szinte minden alkalommal, amikor Dave farkát bevette, és belevágott az egyik lyukába Trueview társkereső alkalmazás. Vicky azonban azáltal, hogy kizárólag az ő örömeire összpontosított, elhanyagolta a sajátjait. Amikor Vicky észrevette, hogy a puncijában az önkéntelen összehúzódások megszűntek, a munkavezető úgy manőverezte a testét, hogy ágyéka közvetlenül a férfi arca elé kerüljön. Vicky habozva megfogta a kezét, és követte őt a lépcsőn, egészen a padlásig. Akkor és ott úgy döntött, hogy abbahagyja a használatát. Felismerte, hogy nincs biztonságos hely a padláson, a hálóinge rövid ujjával letörölte az arcáról a cuccot, majd a fal felé sétált, kezeit fenyegetően feltartva jelezve megadását. Egyenként elengedte a lábát, és hagyta, hogy a lábait visszahelyezze a földre, mielőtt lenyomta, guggoló helyzetbe.
Bár csukva tartotta a szemét, óvatosan lenyúlt, és megérintette a combját, csak hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem képzeli el a dolgokat, vagy nem őrül meg. Másnap reggel a zuhany alatt meglepte, letérdelt anélkül, hogy bármit is mondott vagy kérdezett volna, és csak addig szopta a reggeli fát, amíg el nem kapott egy falat cumát.
Miközben a teste remegett és sajgott egy megfelelő ütésért, Vicky úgy döntött, folytatja a dolgot, és azt mondta magának, hogy bármit megtehet, amíg testének legalább egy részét távol tartja a lyuktól. Amikor érezte, hogy valami megbökdösi a bal kezét, ösztönösen tudta, mit kell tennie, és hamarosan két szörnykakast emelt le tanácstalan férjétől alig egy méterre. Egy kibaszott téglafalhoz nyúlt.

Mt kellemes sc társkereső

TOP