Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
N

éhány pillanatra abbahagyta a csókolást, hogy a fülembe suttoghasson."Én jövök."Nagyszerű, de csak azért, hogy egy kicsit reális legyen, adjon hozzá néhány részletet, hogy jobban megbízzon benne. A testem és a szexuális fantáziám azt súgta, hogy maradjak nyugton és bízzak benne. Nem kérsz többé."A szeme megkeményedett és eltávolodott. feloldana...

– ismételte, és közelebb lépett hozzám.– Akkor miért dideregsz?– Én... Minden egyes másodperccel egyre melegebb lettem.

Féltem elmenni, mert féltem, hogy rosszul tettem. Csak akkor állt meg, amikor végre elernyedtem a karjaiban, és szenvedélyesen szájon csókolt. Ilyen volt az életem ezen a ponton.
Tovább zokogtam, fojtogattam magam, oxigénre volt szükségem, de nem tudtam lélegezni. Nem úgy volt, mint tegnap este, amikor alig csiklandozott. félek, uram. Nem tudtam, hol vagyok, kivel vagyok, és azt sem tudtam, hogy miért vagyok itt hookup kultúra mérgező. Még mindig meg voltam kötözve a csuklónál és a bokánál, ami komoly riadalmat kelt. Soha nem jöttem még ilyen nehezen.

Rájöttem, hogy mennyire éheztem, és gyorsabban ettem. Megragadtam az első dolgot, amit láttam, Cheeriost, és a kezembe öntöttem néhányat. Nem tudtam, mit kezdjek magammal, ezért csak álltam. Eddig jó történet, még jobban élvezem, mint az elsőt.alig várom tovább.. Nem, nem az a fajta nő, mint amilyennek neveltek, önfüggő, erős.

Hookup kultúra mérgező

TOP