Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
&

quot;A pokolba is, nem tudom. Azt is lehetővé teszi, hogy tesztelje, mennyire reagál a farkam, mert többé-kevésbé rajta ül.És amikor hosszan és hosszan tartó francia csókolózás és mellsimogatás után érzed, hogy nőni kezd, megfordulsz és a lábaim közé térdelsz, hogy közvetlenebben tesztelhesd a keménységét. Vagy inkább nem.Érzem, hogy a golyóim egyre nőnek, még azelőtt, hogy az ajkad a tengelyem köré fonódna.És amikor megteszik, az óriási öröm. A műszerfalon lévő óra 9:53-at mutat. Bébi, azt mondják, nincs olyan, hogy rossz szopás, de hadd mondjam el, szerelmem, hogy a tied a legnagyobb..

Nyolc óra mesés, folyamatos orális szex.– Úgy hangzik, ah, inkább klinikailag, nem gondolod?– Azt hiszem, igen, de azt hittem, hogy azt mondtad, ez nem számít – nincs olyan, hogy rossz szopás. De nem akarsz hallani a második fantáziámról, amely, mint kiderült, szintén a szopásról szól?"Azt hiszem, egy pályán gondolkodsz. Ami valószínűleg igaz.

Tökéletes ritmusod volt."Felhúzlak egy mély francia csókra. Mondjuk a hazaérkezésünktől holnap reggel 6 óráig."A visszafelé vezető úton felvázolja a szabályokat. Valahányszor a szádba veszed a farkamat – ami szerencsére gyakran van –, úgy tűnik, azzal a várakozással, sőt talán abban a reménnyel teszed, hogy ennek a nagyon önzetlen szexuális aktusnak minden bizonnyal a szádban való ejakulációm lesz a vége.Éppen ezért nem lep meg – bár határozottan örülök –, amikor az étterem asztala mögött bejelented, hogy szigorúan tudományos tesztként szeretnéd megnézni, hányszor tudnál egy este a szádba zúgni. A nyelved a hegy körül forog, végig nyalja a szár hosszát lefelé és felfelé mi az online randevúzási etikett. Mit szólsz, talán öt perc.
Mondd el. Tökéletes magasságban vagyok ahhoz, hogy alaposan megnyalhassam a puncidat, és a következő fél órában ezt csinálom, két zajos orgazmusra késztetve, miközben a nyelvem végigsiklik a csiklódon, az ujjaim pedig a puncidat és a végbélnyílásodat vizsgálják. Még én sem tudom magam olyan ügyesen és érzékletesen önkielégíteni, mint te most.– Ó, igen, édes – mondom, bár ez inkább károgás.
Szembe fordulsz velem, és ahogy a karomba fonlak, rágurulsz a tetejére.– Fél óránk van – mondod, és végigcsúszsz a testemen.– Szerintem próbáljuk meg még egyszer.Ó az alvás fiatalító ereje hogyan tűnj ki az online társkereső üzenetekből. Pontosan 10 órakor tér vissza, és gyorsan leveszi saját ruháját.

Aztán mélyen a torkodba veszel. Elnyel a szád, miközben a kezed egy köteget nyom le a torkodon.– Ez kettő – mondod pár perc múlva.– Megpróbál hármat?– Egy darabig nem. Ez az elrendezés bőséges lehetőséget kínál a mellek simogatására és még a punci ujjazására is.
Megragadom a segged arcát, hogy szorosan meghúzzam, miközben hozzám hintázol, nagyon kérgesen és csendesen nyögve.Érzem, hogy a golyóim kavarogni kezdenek, ahogy a saját izgalom ismét tetőfokára rúg.– Ha nem hagyod abba, el fogsz bántani – figyelmeztetem."Nem, nem, még ne cumázz.

Mi az online randevúzási etikett

TOP