Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

eleg lehelete csak egy kicsit közelebb vonta magához.– Sosem tekintettelek mazohistának.– Kínozom magam, mert a közeledben vagyok – sóhajtott Jack.– Szőrmébe burkolt szépség vagy, halvány sima márványbőrrel és barna fürtökkel.
Aztán lassan megvezette a kezét, csak néhány millimétert mozgatva fel és le, és egyértelműen élvezetet érzett a szeméremajkain áthaladó szőrszáltól. Egyre gyorsabban billegtek, vonaglottak és egyre gyorsabban húzták egymást. Lehalkította a hangját.– Szereted, ha megnyalják Jack?Ez sikerült.
Amikor a pincér megtisztította a halláshatárt, Jack visszanyerte szokásos rendíthetetlen viselkedését."Minőségi üzlet, de azt akartam, hogy elmondd, milyen érzés."Queenie-n volt a sor, hogy elpiruljon. Miközben a pincér finoman szeletelte a sültet az ezüsttálcán, Queenie a borát tanulmányozta.
Teste ellazult a mellkas nyomása alatt.– Finom vacsora, Jack, de éhes vagyok egy újabb étkezésre. Van cukorpapád, akit nem tudok tudni róla?"A pincér megjelent két pohár pezsgővel. Izzadt testük egyként mozgott, és frenetikus ritmust értek el. A férfi gyorsabban forgatta a nyelvét, a nő pedig erősebben dörzsölte a teste többi részét a kabátjával, míg végül felkiáltott: "Azt akarom, hogy most legyél bennem."Jack azonnal eleget tett, és beletemetkezett a lányba hogyan tűnj ki az online társkereső üzenetekből. Aztán Jack lassan és megfontoltan elkezdte kigombolni Queenie bundáját. Ujjai végigsimították Queenie kis hátát, amíg el nem értek a fenekéig.
Közelebb húzta a kezét, de mielőtt elérte volna a szeméremtestét, megragadta a csuklóját tinédzser társkereső idősebb férfival. Amíg a férfi lakmározott vele, a lány a saját mellbimbóit cicomázta a szőrével. Aztán megállt, és a férfi érezte, hogy a kabát puha széle leesik. Csókolóztak, és Queenie az övéhez dörzsölte a testét. Úgy simogatta a csupasz vállaimat, mint egy borsos csók.
Queenie kirázta a vállát a kabátból, és kihúzta alóla. Kemény volt, mint a szikla.„Nem érek haza, ha így folytatod” – figyelmeztetett. Végig dörzsölte a bunda szegélyét az egyik combján, egy pillanatra ismét megmarkolta Queenie-t, majd megismételte a mozdulatot a másik lábával. Jack vágyakozása elmélyült.– Most megyünk. Csiklandozta a hátamat, és bizsergett a dekoltázsom."– Tehát természetesen levetted a melltartót – mondta Jack.– Igen, kérem, és még egy üveg vöröset – tette hozzá Jack.– Természetesen, uram – válaszolta a pincér, aki lebukott.
Jack oldalra tolta a kabát hajtókáját, megnyalta, majd finoman megszívta Queenie melleit, először az egyiket, majd a másikat. A közeli csend tovább nyúlt, amit csak egy kés távoli tányérhoz csapása és az üvegedények tétova csörömpölése szakította meg. Queenie felült, és felkúszott Jack ölébe, és megterhelte őt.– Készen állok a harmadik fogásra – suttogta a fülébe.

Nehéz volt kisiklatni Jacket, de kétszer is megtett egy pillanatot, mielőtt megkérdezte: "Egy nő?""Tudni akarod?"- mondta Queenie. Nézte a lány matt vörös színű ajkait, akik a következő szavakat mondják: "És szerintem mindenki más is így lenne."Ha a főnök zavartnak érezte magát, teljesen elrejtette, ahogy udvariasan bólintott, és meghátrált."De természetesen."– Queenie, szerelmem, majdnem elpirultad a férfit – mondta Jack az étlapon.– Én ezt csinálom a legjobban – dorombolta, és közelebb húzta bundája gallérját sima, karcsú nyakához, és egész testét kisimította.– Milyen számot viselsz ott ma este?kérdezte Jack.– Be kell mennünk a belvárosba, hogy levehesd?– Ez az egyik módja annak – válaszolta Queenie. Az oldalára feküdt, egyik könyökére támaszkodott, és megcsodálta a lány testét. Ahogy a feje fel-alá billegett, újra felnézett. Megsimogatta a tarkóját.– Először is – mondta, és puha vörös ajkát a férfiéhez szorította. Jack leadta a rendelést, és teljes figyelmét Queenie-re fordította.– Gyönyörű, és sugárzóan nézel ki benne, ahogy mindenben, amit viselsz.– Tudom – suttogta Queenie, miközben Jackre nézett, miközben előrehajolt, és enyhén az asztalhoz simította a mellét.
Gombóc fenyegetett Jack torkában, de szerencsére a pincér felöntötte a vörösbort, és annak mámorító íze visszalökte valami kényelmetlen, de ellenőrzött csomóba, amely abban a pillanatban keletkezett a zsigerében, amikor Queenie belépett a La Grenouille bejárati ajtaján. emeletre vezető számlapra meredt, miközben két kézzel kapaszkodott Jack karjába. Jack visszanyerte jellegzetes hűvös önuralmát, és felemelte a poharát. A lány köré fonta a karját, és csendben feküdtek, és nézték, ahogy a lángok körbeveszik a gázüzemű tűz fémhasábjait.

A pincér tejszínhabbal felvert habbal érkezett.Úgy tűnt, Jack fontolóra vette Queenie kéréseit, miközben nézte, ahogy lenyalja a kanaláról a csokoládét és a krémet. A térdem közé csúszott, miközben a metrón ültem, és úgy éreztem, mintha puha, finom ujjak húzódnának az alsó lábamon. Queenie felvonta a szemöldökét.– Ó, úgy érted, mint a fülkében vagy a mellékhelyiségben? Nem gondoltam volna erre. Aztán Jack megdörzsölte a kabátot, így annak puha belseje a bőrén súrolta.

Hogyan tűnj ki az online társkereső üzenetekből

TOP