Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
B

randy és forró fantáziái egy mexikói birkózóval Egy forró júniusi éjszakán Brandy egy mexikói arénában nézte, ahogy egyik kedvenc birkózója küzd társkereső éttermek toronto. Felemelkedik és megnyalja sötét ujjait. teste a lány testéhez szorítva úgy érezte magát, mintha a mennyországban lenne.
Int neki, hogy álljon fel és jöjjön felé. Amikor a hölgy igent mond. Körülbelül 5 óra 5 perckor előkapja a szalagját a szobájából, és elindul az utcán, és mindenki nézi, akivel találkozik, de egy férfira vár.
A meccs 30 percig tart, és nem tudja abbahagyni, hogy a lány felé nézzen, kacsintson és nyalja az ajkát. Két és fél órát áll ott, majd eljön az idő, amikor álmai birkózója végigsétál a folyosón, körbejárja a ringet, és megszólítja a rajongókat. Annyiszor látta őt a televízióban, és felforrósodott attól, hogy látta keményen vésett testét. Odamegy a pénztárhoz, és fizet érte.
A puncija lüktetett a nevének hallatán, és az ágyán feküdt, és levette a ruháit, bárcsak látná meztelen testét, ahogy a csiklóját dörzsöli. A meccs végül véget ér, és a férfi odamegy, ahol van, és átemeli a korláton, visszaviszi a szekrénybe, és megragadja a holmiját.– Nos, Mamasita, hol szállsz meg? Mehetünk oda, és eltölthetjük a vad szex forró éjszakáját. Ahogy a víz végigfolyik a testén, fel-alá húzza a kezét a testén, majd két nedves ujját becsúsztatja a pincájába, becsukja a szemét, és eszébe jut a saját és a birkózó látomása, és ő, hogy benyomja az ujját.

Ahogy beáll, látja, hogy az összes autó megtelik a parkolóban, és az utolsó néhány szupersztár az arénába vonul. Néhány héttel később felszáll egy mexikói repülőre, hogy személyesen lássa álmai férfijának harcát. és amilyen keményen csak tudja, ki magából. Aztán érzi, ahogy a farka kirakja forró cumáját a puncimba, ahogy egyre erősebben és erősebben kezd dörömbölni. Másnap reggel felöltözik, kimegy a szobájából, és elmegy egy designer ruhaboltba, hátha talál valami szexit, amit viselhet a verekedéshez.

Társkereső éttermek toronto

TOP