Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

gy pillanatra azt hitte, hogy a lány mindjárt megüti. John pislogott, és meglepődött azon, amit látott.
Tandyt valami baleset érte, igaz?Norma arcát széles mosoly hasította szét, és a feje félrebillent.– Úgy néz ki, mint aki nem szenvedett balesetet?– Feltételezi, hogy vele volt – mondta, és kissé felvonta a szemöldökét –… és ebben igaza van.– Már nem is látogatja – mondta Norma, és mosolya egy pillanatra lehervadt.– Hallottam, ahogy ezt mondja – magyarázta higgadtan, majd széles mosollyal hozzátette: – Nos, elégedett a kíváncsiság?Visszafelé még egy kérdést tett fel: "Látnom kell anyámat" - mondta Norma. Legtöbbször apró javításokat végzett Mrs. Tandy sofőrjének.
Követte őt a házba, majd fel a második emeletre. Tandyről, és még csak soha nem is látta.Ügyvédje nevezte ki a feladatra. Az autód nem túl beszédes."Tükörszemei ​​a férfira szegeződnek, és fojtott kuncogás szökött ki az ajkán.– Igen, a nagyapám 1944-ben érkezett Szerbiából. Semmi gond. Megfogta az arcát, vigyázva, hogy ne érintse meg a fejét tartó eszközt. John letérdelt mellé, és gyengéden megszorította a kezét tippek a reddit társkereső alkalmazásokhoz.

De csak a jó keze mozgott görcsösen társkereső oldalak Hollandiában. Kelletlenül felállt, és visszaült a székébe. Nem tudta megállni, hogy ne gondoljon rá. Volt néhány dolog, ami zavarta, de nem volt biztos benne, hogy megkérdezze-e. Higgye el! Ki kell csavarni néhány csavart, és segítenie kell felállnom.
Aztán lassan és váratlanul válaszolt a csókjára. - elhallgatott, majd ajkai szétnyíltak, hogy befejezze a mondatot. Talált némi vigaszt, és nem szívesen engedte el.

John Stefanovitch elszédült a megkönnyebbüléstől. Tandy, jól van?– mondta John, és az ajkához vezette a szalmát. Szegény asszony, akinek összetörték a testét, aki nem tud mást tenni, mint panaszkodni, és segítség nélkül még pisilni sem tud" - mondta dühösen.– Abby – suttogta John, és nézte, ahogy a lány haragja összeomlik, és szomorúságba oszlik.- Szerintem nem vicces, hogy...

Tippek a reddit társkereső alkalmazásokhoz

TOP