Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
Ú

gy tűnik, majdnem kész."Don ránézett, és elmosolyodott, és azt mondta: "Csak még egy kicsit, és az leszek."„Felmegyek és lezuhanyozom, úgyhogy nem leszek az utadból, és te befejezheted” – mondta.

fel akarom kérni a férjét, hogy fesse ki a nappalimat" - jött a telefon Elaine-től.„Elérhető, és biztos vagyok benne, hogy szívesen megtenné” – válaszolta Ann. Amolyan viccnek indult."Szia Ann... Aznap este mindketten elmentek Elaine-hez, hogy kiterveljék a projektet társkereső oldalak Hollandiában. Aznap este Donnak nehezen aludt, miközben továbbra is arra gondolt, hogy Elaine meztelenül járkál a házában."Milyen szép szamár lenne" - gondolta magában."Egy hétig kibírnám ezt a munkát, ha ott lenne meztelenül" - gondolta tovább, miközben a farka keményedni kezdett.– Mentsd meg, nagyfiú – suttogta magában hitwe társkereső oldal.
Elaine vizes hajával törülközőbe csavarva, frottír köntösben jött le a lépcsőn.- Csalódott vagyok... Ahogy lassan leereszkedett a sziklaszilárd farkára, a férfi érezte a puncijából áradó hőt. Ahogy végzett, az összes szerszámot levitte a pincébe, hogy megtisztítsa a hengereket és a keféket. Míg a lányok bementek a konyhába, hogy megrágják a zsírt, Don egy pillantást vetett a munkára, és azt gondolta magában: "Hiába csinálom ezt a munkát, ha meztelenül fog állni, amíg én dolgozom."Beszámolt nekik arról, hogy ez egy egyszerű munka, amely nem tart sokáig.– Remek – mondta Elaine."Mikor tudsz kezdeni?"Don azt mondta, hogy a következő hétfőn felveszi a festési kellékeket, és elkezdi. azt hittem meztelen leszel – mondta Don fanyar mosollyal.– Honnan tudod, hogy nem vagyok ez alatt a köntös alatt?– ugratta a nő."Én nem," mondta Don, de ha igen, akkor az állás veszélyben van." "Hogyan?" kérdezte a nő. Általában meztelenül lógok, amikor otthon vagyok."– Igen, igen – válaszolta Don.– Valahogy ezt egy percig sem hiszem el – követte.

ital?'– kiáltott fel Elaine.– Most nem, de ha meztelen vagy, akkor szükségem lesz egy jó keményre!– kiáltott vissza Don."Remélem, nálad van a jó merev!"– válaszolta a lány. Másik szobát keres?– Fogadok, hogy igen, főleg most, hogy tudom, hogy meztelenül mászkál – válaszolta Don.– De ez lesz a mi kis titkunk. Nem telt bele sok idő, míg a lány újra cuccolni kezdett, és érezte, hogy a golyói megfeszülnek a kirakodásra készülve.

Társkereső oldalak Hollandiában

TOP