Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

mint Thelox már megtudta Dianától, a JL egy hatalmas űrállomáson, az Őrtoronyon alapult, amely a Power Girl jóvoltából emberi és kriptóni technológia fúziója. Olyan volt, mintha a teste robotpilóta lenne, szélesebbre nyitotta a száját, és előrelendült, a vastag kakast a szájába vette, és elkezdte szopni. Most a kezében volt, az ujjai szorosan körülölelték, és idegesen megborzongott, bár nem tett semmit, hogy elhúzódjon.– Itt van egy másik mód, hogy segíts nekem.– mondta Thelox, kezei megragadva Atlee vállát, miközben az lefelé lökte, és megengedte neki, hogy térdre vezesse maga előtt. Ez a verseny, amit tartottak, csak megerősítette Power Girlnek azt az igényét, hogy az övének vallja, és ez elég volt neki hitwe társkereső oldal. Atlee már úgy érezte, hogy birtokolja őt, és nem is volt mellette olyan sokáig. A Power Girl a női tökéletesség újabb megtestesítője volt. Kibillent az egyensúlyából, tehetetlen volt az új élmény által előidézett furcsa érzések alatt. Tetszik?"– Nagyon furcsa.– mondta Thelox mosolyogva.– Van stílusérzéked. Valami felvillanyozta benne, megborzongta a testét a hiánytól és a hőségtől, ami kifejezetten illetlennek tűnt. Nyalását követte egy másik, majd egy másikkal, és lassan egyre többet engedett neki. Azt mondta.– Nos, bevallom, azok a pillantások, amikkel rám néztek, kissé elbizonytalanítottak, különösen a lila ruhás hölgy. Együtt hozták létre az Igazság Ligája alapítóit, és példát mutattak a világ többi nőjének, aminek eredményeként több tag csatlakozott a Ligához, és nőtt a számuk. A nyögések, amelyeket cserébe feladott, motiválták őt, hogy tartsa a tempót a szűk, várakozó lyukon való előrenyomulásában."Nyugodj meg, ha végeztem veled, alárendelem a barátodat. Thelox megfogta a felkínált kezet, és gyorsan megvizsgálta szép alakját. Kezek megragadták a fenekét, a teste megfeszült, ahogy a férfi merész, mohón megszorította mindkét hetyke, határozott seggét. Valóban a földi találékonyság csúcsa.""Ez történik, ha egyesítik az emberi és a kriptoni technológiát."– mondta Power Girl büszkén.– Mondjuk, bizonyára hosszú utat kellett megtennie, hogy egyedül ideérjen.
Annyira elragadta, milyen jól érezte magát, hogy megfeledkezett a szabadulásáról, a meglepetés eleme csak még hihetetlenebb viszonyba keverte a krémes tortát. Lehunyta a szemét, és lehajtotta a fejét, ahogy ez az új isten magával ragadta.

Thelox nem vesztegette az időt azzal, hogy mély, magabiztos lökésekkel elkezdte megbaszni, határozottan nyomulva tovább, miközben felvette Atlee szüzességének kinyilvánításának tempóját, átitatta magát az örömben, hogy Atlee annyira szánalmasan felkészületlen minderre.

Hitwe társkereső oldal

TOP