Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
T

udtam, hogy Barbara nénivel a végsőkig folytatta barátságát, ezért számítottam rá, hogy a temetésen láthatom, és nem lepődtem meg, hogy végrendelete felolvasásán is részt vesz.

Biztos volt benne, hogy több lehetőség lesz. A bőr lovat, a megdöntött keresztet, a köteleket, hevedereket, ostorokat, korbácsolókat és más, a falakról zúduló kellékeket nézegetve Bev bevallotta, hogy lenyűgözte a BDSM. Talán ki akarta tágítani a látókörünket – Kína már-már régi kalappá, nyugati érzéssé és világiassá vált, legalábbis a legtöbb ember számára ismert helyeken, míg a Közel-Kelet megőrizte egzotikus rejtélyét. Ginny csendes transzba esett, és azt hiszem, a pasikra és a buja románcra gondolt, ami valaha volt. Ginny észrevett valami furcsaságot, és felkiáltott, de már késő volt – fullasztó gáz zúdult az autóba, és szinte azonnal elvesztettem az eszméletemet. Szerencsére már csak néhány nap maradt az útitervünkből, mivel nem tudtam kiverni az emberrablás gondolatát a fejemből. Célba vettek minket;a hatóságok közvetlenül indulásunk előtt meghiúsítottak egy ellenünk tett kísérletet Trueview társkereső alkalmazás. Még mindig élveztem ezeket az eseményeket, de Ginny, aki akkorra már felső tagozatos volt a középiskolában, ideges volt társasági származásunk miatt. A kapcsolat nem tartott sokáig, ezért Ginnyvel a Wentworth nevet viseljük. Bev kocsija várt ránk a reptéren, elgondolkodva hagyta el egy barátja, hogy könnyebb dolgunk legyen a csomagjainkkal.
A légkör riasztóan megmozgatta Bev fantáziáját.– Angie, gondolkodtál már azon, milyen lenne rabszolgának lenni?"Mit?"– válaszoltam értetlenül.

Trueview társkereső alkalmazás

TOP