Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

srácok elvezettek egy közeli kis kocsmába, egy sötét sikátorban. Felnéztem rá és a számba vettem a farkát. A nyakkendő ott tartotta, és elkezdtem dörzsölni. Megnyugodtam a helyemen, és áhítattal néztem körbe a jelenetet figyelő embereken. Annyira jó érzés volt, hogy a testemen a cumója egy emberekkel zsúfolt vonaton. Lábujjaimra kellett állnom, és fel kellett nyúlnom, hogy megszerezzem őket izlandi társkereső család. Nem elégedett meg azzal, hogy a puncimmal játszik, úgy döntött, hogy teljes mértékben kihasználja a lehetőséget, amit adtam neki, és valahogy kivette a farkát a nadrágjából, és a lábam közé tette. Majdnem egy óra telt el azóta, hogy elhagytam a szexboltot, ezért úgy döntöttem, hogy visszamegyek oda, hogy eladjak néhány dolgot és keressek egy kis plusz pénzt. Mondtam neki, hogy nem vagyok kurva, de élveztem a nyilvános szexet.
Közelebb léptem hozzá, hagytam, hogy a mellem a karjához nyomódjon, és azt suttogtam, hogy vegye be mind a hármat. Elvettem az összes cumáját és lenyeltem.

Amikor beléptünk, azt tapasztaltam, hogy a kocsma többnyire üres volt, kivéve néhány pár és néhány egyedülálló srácot. Most nagyon kanos voltam, és a picsa égett, lüktetett és nagyon nedves. A ruhám oldalra mozdult, szabaddá téve az egyik mellem, gyorsan vissza kellett tolnom a ruhába. Annyira izgatta a szerencséje, csak annyit tudott mondani, hogy kérem, siessen vissza. Beraktam a vibrátort a puncimba és bekapcsoltam, így láthatta, ahogy a csiklómhoz nyomom, és finoman átdolgoztam a puncim ajkaimra. Aztán kivette a pénzt, és odaadta, mondván, hogy jól érezzem magam ma este. Ezután egy kis beszélgetést folytattunk körülbelül 10 percig, amíg megérkezett az állomásom, és elhagytam a vonatot.

Elkezdtek mindenhol megérinteni és hamarosan az egyik, majd a másik a mellbimbóimat szívta. A puncim szinte azonnal vizes volt, és éreztem a nedvet a combomon. Mondtam neki, hogy az új ruhámat nyilvános helyen kell felvennem, de egy óra múlva visszajövök. Dadogta, hogy vibrátort keres a feleségének. Odaadtam neki a DVD-ket, és azt mondtam neki, hogy imádni fogja ezeket.

Mielőtt bármit is mondhattam volna, az egyik megkérdezte, hogy én vagyok-e az új eladó lány, akiről az ügyintéző beszél. Megköszöntem és a két sráccal távoztam. Erősen szívtam, ki-be szedtem, és a nyelvemet a fejemen mozgattam match mate társkereső oldal. A farka hamar megpuhult, kissé zavarba jött, és sietve ki akart menni a boltból.

Izlandi társkereső család

TOP