Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
P

aula nagyon kihívóan öltözködik, anélkül, hogy átlépné az elfogadható üzleti öltözék határát. Láttam a szőke szeméremszőrzet felvillanását, amint kilátszott a pólós bugyija. Mi vagyunk a minőségbiztosítási/ügyfélszolgálati csapat, amely azokkal a telefonálókkal foglalkozik, akiknek számítógép-javítási problémái voltak, és azt akarják, hogy tegyenek valamit az idejük és fáradságuk ellentételezésére. Egy részem meg akarta ragadni Paulát és ott pusztítani, egy részem pedig túlságosan elképedt ahhoz, hogy megmozduljon. A 6 fős munkatársaim kezelik ezeket a dühös telefonálókat, és megtesznek mindent, hogy megnyugtassák őket és helyrehozzák a dolgokat.

Nyelvem belenyomódott a selymes anyagon keresztül, és Paula zihálása volt a jutalmam. Illata dögös punci és jázmin keveréke volt – kedvenc parfümjéből egy keveset permetezett az ágyékára, várva, hogy mit tervez.
Belépett az irodába, becsukta és bezárta maga mögött az ajtót. Ma este megtudod!”Ezzel kinyitotta az ajtót, és eltűnt a folyosón. Mellbimbói kezdtek felállni a csipkés melltartón keresztül, én pedig felnyögtem, ahogy lecsúsztatta a válláról az inget.– Ezek nem jobbak, mint Geneen?– követelte Paula.„Láttalak, ahogy bámulod őket, és azon töprengtem, mikor fogsz lépést tenni.

Geneen egy szépség. Csipkés piros melltartója látszott, és nehezen tudtam elvenni a tekintetem a látványtól.– Két éjszakája átmentem Geneenhez – magyaráztam –, hogy megnézzem a mennyezeti ventilátorát. Megkerülte az íróasztalomat, és meghúzta a rajta lévő körbefutó szoknyát. Hosszú formás lábak fejezik be a látást. Először azt hittem, hogy ez csak segítség, de hamar rájöttem, hogy Paula nem akar kimaradni semmiből, amit Geneennel csinálunk.És a néhány éjszakával ezelőtti találkozásunk után Paula úgy tűnt, hogy kirekesztettnek érzi magát.– Geneen azt mondta, hogy ti ketten átmentetek a házába munka után, és kibaszottátok az agyát!Paula vádolt match mate társkereső oldal. Ma nehéz volt a munkára koncentrálni..
Csípőjénél fogva megfogtam Paulát, és kissé előrehúztam, hogy teljesen le tudjam venni a bugyit. Paula nyögései és mozdulatai azt súgták, hogy valamit jól csinálok.És az ágyékából áradó hőség megmondta, mit kell tennem ezután.

Mondtam neki, hogy cukizni készülök, és ő könyörgött, hogy töltsem fel a forró magommal. Ahogy az asztalomhoz sétált, ismét megkérdezte: „Igaz?”Paula és Geneen azok közül az emberek közül, akik nekem dolgoznak a Computer Help Desk osztályon.
Finoman szólva azt mondani, hogy a munka stresszes. Mi hárman alkottunk egy kis csoportot, és gyakran együtt csináltuk ezeket a dolgokat;ritkán lennék egyedül valamelyikükkel.És bár erről a megállapodásról pletykák keringtek az irodában, a közelmúltig egyikük sem volt alkalmas arra, hogy ágyba feküdjenek.

Egy centivel ugrattam és visszahúzódtam, majd kicsit odébb mentem, és ismét visszahúzódtam.

Match mate társkereső oldal

TOP