Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
R

amona kórházi kezelése során többször is odament Braddel, hogy felvidítsa őt. A rákos osztály nővéreinek többsége 4 tíz órás műszakban dolgozott, és 3 szabadnapjuk volt. szintű pompomlányokkal és sportolókkal randiztam, ő volt a "kövér barátja" és a szárnyas lány a legtöbb igazán csinos, vagy éppen nagyon slampos művész csajnak. Farmert vett, és remekül nézett ki benne.
Ramona egy ideig nem tudott visszamenni dolgozni, de kibírtuk. Azt is láttam, hogy ő sem örül ennek.
Meghívtam az anyját és a nővérét, és néhány barátjukat. Nem is emlékszem, mikor csináltunk utoljára bármit is. Legbelül utáltam a szart az anyjától, amiért odavezette ezt a helyzetet, ahol volt."Ha válni akarsz, megteheted" - mondta nekem könnyei között.– Soha nem hagynálak el semmiért, hacsak nem te alkottál, Mona – mondtam neki."A mamám azt mondta, meg fogsz csalni, hogy gyereked legyen" - mondta.– Mona, soha nem csalnálak meg, te vagy az életem – mondtam. Ramona tudta, hogy ismét egész nap elakadok a munkában, és csak vissza akart térni valami szórakoztató tevékenységhez.Így hát a bárba indult, ahol előző este volt, és valószínűleg tud inni egy italt, és hazaér, mielőtt odaérnék társkereső whatsapp csoport meghívó linkjei. Az intézményben az ápolónők mindig is angyalok voltak felém, és gyakran a munkán túl is segítettek, hogy tegyek valamit Ramonáért. Amikor Maddie megkapta a hírt, azt javasolta, hogy gyakoroljunk többet, amíg el nem végezzük a munkát, hogy nagymama lehessen, amíg még szexi. Kelly elgondolkodott, és beleegyezett."20 percen belül ott lehetek, ha ez rendben van."Kelly azon töprengett, vajon a park-e a legjobb hely a találkozóhoz.
Utána elmondanám neki, hogy imádom a domborulatait, és azt, hogy néhány férfi szereti, ha jól gömbölyű csacsit lát a nőjén. Mondtam neki, hogy lehet, de ő volt a BBB-m. Megragadta a bátorságot, hogy időpontot kérjen nekünk egy termékenységi klinikán.

A családjuk és a barátaik távol maradnak, mert nem bírják látni őket, vagy attól tartanak, hogy a betegség fertőző lehet" - folytatta."Az a férfi soha nem hagyja el őt. Ramona kinevezése azonban más volt, és örökre megváltoztatta az életünket. Maddie megjegyezte, hogy valószínűleg elhagynám a lányát, most, hogy beteg. Ott volt, amikor este elmentem Ramonától, és ott volt, amikor másnap 6-kor visszaértem.

Társkereső whatsapp csoport meghívó linkjei

TOP