Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
K

orábban persze zajt csaptam szex közben a barátnőmmel – de akkor ez inkább csak a show kedvéért volt, és része annak a mókának, hogy valakivel együtt lehetek, és orgazmusra keltsék egymást. Bal kezével lenyúlt, jobbjával fölém tartotta magát, ujjaival pedig a farkamat vette körül.
Anélkül, hogy komolyan belegondoltam volna, a negyedik este azon kaptam magam, hogy az étterem üvegajtaja előtt állok. Nem akartam, hogy vége legyen, de tudtam, hogy közel vagyok. A kezembe vettem a farkát, és kinyitottam rá ajkaimat, amennyit csak tudtam a számba vettem, mielőtt lassan elengedtem, és megismételtem meleg társkereső szakemberek. Ez volt az első említése arról, ami köztünk történt. Nem volt öntudat. Azt akartam, hogy lássa, mennyire izgatott vagyok, lássa, mit művelt a testemmel, mennyire az övé vagyok. Pontosan abban a helyzetben maradtam, ahol voltam, a hátamon, a térdemet a mellkasom fölött széttárva, néztem, ahogy átmegy a szobán, és vártam a visszatérését. Rémületemre ismét ott volt a bejárati ajtónál, és szélesen mosolygott rám, amikor beléptem elit társkereső oldal de rencontre haut de gamme.

Végül visszavonult, és az ágyon hagyott, odament, ahol a táskáját a földre dobta, és eltávolított néhány óvszert és síkosítót. Nem hittem el, milyen jó érzés ez, és percekig kábult voltam az ajkai intenzív érzésétől a farkamon. Felkészültem a fájdalomra, amiről sejtettem, hogy jön, és égető érzést éreztem, ahogy a lyukam megnyúlt, hogy befogadja őt.

Lenéztem, és láttam, hogy a saját farkam billeg közöttünk, keményen és vörösen, és egy kis csepp precuum csillogott a hegyén. Ahogy simogatott az ujjaival, egyet, majd kettőt lökött bennem, az iránta érzett vágy minden mást elnyomott, én pedig mélyen felnyögtem. Akartam – annyira akartam, és meg is mondtam neki.

Meleg társkereső szakemberek

TOP