Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
P

atrick keze folyamatosan súrolta a seggem arcomat, a farka pedig egyre csábított, hogy erősebben, gyorsabban, mélyebben szívjam."Ó, bébi, annyira forrók az ajkad a farkamon. Annyira szerettem volna megmutatni a testemet és a csúnyaságomat valakinek, aki nem ismert minket. Ez olyan izgalmas volt. Megengedte, hogy egy nyögés kiszabaduljon az ajkai közül.
Nem kérdezte meg tőlem, hogy meg akarom-e szopni a punciját, hogy be akarom-e dugni a számat ennek a másik nőnek a köcsögére... Nem tartott sokáig, hogy belemelegedjek a feladatba hogyan mondd el valakinek. Lassan leengedtem az acélpofákat, amíg a cipzárja már nem tudta megvédeni a farkát. Hirtelen rájöttem, hogy túl lágy tapintású.

Olyan jó kis kakasszívás vagy! Megélhetnél ebből, nem tudnál bébi? Ó, tudod mit elfelejtettem elmondani? Elfelejtettem szólni a harmadik teherautóról, ugye? Ott van, jobbra akivel randevúzsz. Kinyújtottam a kezem, hogy megérintsem őket hogy tetszel neki. A férjem farkának maradék részét a torkom hátsó részébe nyomtam.olyan meleg voltam!Patrick farkát akartam, de más kakast is!És ahogy szívtam a farkát, tudtam, hogy készen áll az érkezésre.Éreztem, hogy valaki a kocsi oldalán áll, és benéz. Ó, igen. Továbbra is szívtam, miközben hallottam, ahogy hozzám beszél."Egy út menti parkban vagyunk, bébi. A szuka demonstrációs céllal bántotta a melleimet, és nem volt szükségem újabb bemutatóra. Nem tudom pontosan megmondani, hogy mi okozza ezt, de tudom, hogy ez igaz.

Hogyan mondd el valakinek

TOP