Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

z egy verseny volt, hogy megnézzük, ki tudja a legjobban megalázni a subját. Végigment a vonalon, és kiválasztott egy sokkal szebbnek tűnő ribancot, hogy a szájába pislogjon mit értesz az alatt.
Ezúttal egy másik alany állt velem szemben, miközben letérdeltem előtte, a farka a számban pihent, mintha fújnám. Ingyen felajánlották nekem, hogy felrobbantsam ezt az öt embert. A "műszak" kezdetén kénytelen voltam csak a nyelvemmel nyalni a piszoáromat, törölközőmet nem engedtem. Nyilvánvalóan rendben van, ha szexelsz az alanyaiddal, amíg eltakarod a nemi szervet.
Természetesen nem ettem túl sokat, de a Domok rákényszerítettek egy kis gyümölcsöt és vizet. Még egyszer felém sem nézett. Mindegyik Domnak volt egy törülközője, amelyet akkor használtak, amikor a fűrészlóba szíjaztak. kerültek a meztelen testünkre. Ez az, amit soha nem csináltam, de mindig is álmodoztam róla. A film végére megvadult a tömeg, és az ötödik filmet vetítették, mert azt mondták, hogy ötöt mutatnak be, de nyilvánvaló volt, hogy elnyertük az év megalázása díjat. Megkérdezte, nem akarok-e egy kicsit kitakarítani. Két óránk volt a filmre, majd az első ötöt lejátszották, hogy a közönség kiválaszthassa a dicsekedés és az ezer dollár győztesét hogy randevúznak valakivel. Azon az éjszakán megéreztem a kétféle keresztes fogást, egy fából készült pónit (a kedvencem), amely egy fűrészlovon töltött idővel végződik.
A filmeket telefonra forgatnák, és letöltenék a Ceremóniamesterre.Így miután az összes film elkészült és bemutatták, a közönség várakozva ült, és amikor a negyedik film megjelent a vásznon, rájöttünk, hogy a miénk.„Hé, bejutottunk az első ötbe” – mondta K. Tehát K mester szoptatta a szörnyeteg farkát, míg B mester felváltva lökte fel a farkát a puncimra és a seggemre. A férfi, aki a lányok piszoárjaiért volt felelős, odajött hozzánk, és feloldott minket, és kiszabadított minket skout társkereső csalások.

Mit értesz az alatt

TOP