Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
H

a azt hittem, hogy a feleségemnek fogalma sincs, mibe kevert bele, hat hét tagadás és több évnyi fantáziálás még mindig reagálásra késztetett. Amikor meghallottam, hogy felemelkedik, nem tudtam nem tenni, és ránéztem. Ez a lányom bugyija a szádban?"Meglepett, rájöttem, hogy ez nem tűnik jó dolognak a legtöbb anya számára, és éreztem, hogy önkéntelen borzongás fut át ​​rajtam. Térdre ereszkedve, miközben leereszkedett, éhes, elégedett mosollyal nézett fel rám. Erős vádlijai többet ígértek, ahogy eltűntek a szegélyvonalban.
Rabszolgaként állandó tisztaságban, az ilyen történetek csak arra szolgálnak, hogy tüzet gyújtsanak csillapíthatatlan vágyaimra.. Amikor meghallottam, hogy azt mondja: "Akkor most visszük a pincébe?"Elakadt a lélegzetem és vártam.– Hát persze – válaszolta Jamie."Megígértem neked, ha elég idős leszel, leengedlek. ​​Ettől valahogy meztelenebbnek érezte magát."Még egyszer végignézett rajtam, és megfordult, és a kulcsokat csapkodva azt mondta: "Gyere velem rabszolga."Küzdöttem, hogy lépést tartsak, és minden egyes ugráló lépésnél éreztem a tűt, követtem őt a házon át a teraszra 90 napos vőlegény társkereső alkalmazás. Nyilvánvalóan nem értelmeztem félre az izgalmat, ahogy a kezei lecsúsztak a hasára és a szépen nyírt szőke szeméremek között.– Csukd be a szemed – mondta nekem. Szereted, ha eveznek?""Ó!"Elkezdtem."Nem úrnőm.

Hamarosan tehetetlenül forgolódtam a korlátaimmal szemben, miközben felnyögött és levegőért kapkodott. Nem sokat segített megnyugodni, ahogy Amy lassan összeszedte magát, és visszabújt a fürdőruhája aljába. Nyugodt és kontrollált, testhezálló szoknyája minden egyes mozdulatánál elmozdult és hullámzott. A férfi engedelmesség és tisztaság témáit tartalmazza, ezért ha ez nem tetszik, válasszon másik történetet.Építő jellegű kritikát szívesen fogadunk. Nyugodtan könyörögj, hogy hagyjam abba, ha akarod."Előrelépve megragadta a hajammal teli kezemet és magával húzott.Áthajolt az egyik túltömött szék támlájára, és tíz darabot adott nekem, az egyik, majd a másik arcra összpontosítva. Annak tudatában, hogy hogyan kell kinéznem, majdnem olyan zavarban voltam, mint ideges. Egy Szent András-kereszt állt az egyik fal mellett, és annak két oldalán egy sor fétis felszerelés volt. Amikor először Jamie találkozásáról beszéltem, alig figyeltem, amikor meghallottam Amyt: "Láttad, milyen vörös a feneke?"Elfojtottam egy nyögést, amikor Jamie így válaszolt: "Hogy hagyhattam ki? Azt hittem, van egy közlekedési lámpa az előcsarnokban."Amy kuncogva kezdett el mesélni anyjának a reggelünkről, és arról, hogy mennyire élvezte.

90 napos vőlegény társkereső alkalmazás

TOP