Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
G

eorgia nyaggatta Carrie-t az RSVP hiánya miatt, és Carrie csak annyit tudott mondani, hogy a nagymamája higanyos volt, és soha nem tudhatod, hol és mikor jelenik meg.– Hát igen, de... Szavához híven Sinclair sem apjának, sem senki másnak nem mondta el, hogy tudja, ki a Bolond, és továbbra is óvintézkedéseket tesznek a családi kincs biztonságának biztosítása érdekében.– Van valamim a számodra – húzta végig a nyaka vonalát.– Nem a szív, hanem – húzott elő egy nyakláncot a zsebéből. - dadogta, miközben szeme végigsöpört a nagymamáját körülvevő arcok tengerén.– Carrington?– szólalt meg egy mély, homályosan ismerős hang a háta mögül.
A probléma az volt, hogy bár minden szemlélő számára úgy tűnt, hogy az élete visszatért a normális kerékvágásba, ez távol állt attól.Élete most tele volt titkokkal és hazugságokkal, számtalan kódszerű nyelven beszélt élete különböző frakcióihoz. Elgondolkodtál azon, hogy mit tett ez velem és a családon belüli kapcsolataimmal? Vagy tettek egy utolsót -percnyi döntés, hogy meglepnek William megjelenésével, vagy most van egy saját programjuk, amiről nem vagyok tudva – jósolta baljósan."Tudják, hol lesz a Szív április elsején, és valljuk be, nem te vagy az egyetlen tolvaj a családban.
A dolgok visszatértek a régi kerékvágásba, mielőtt a lány a szülői házba és Panamába utazott, és a végső felismerés, hogy Jordan nem volt őszinte vele. Jaj, apa!"- nyögte, mint egy hosszan tűrő gyerek, amikor a szüleik zavarba hozták őket, de az arcán megjelenő mosoly elárulta Carrie-nek, hogy ez egy rendszeres játék közöttük.– Azt hiszem, szeretném hallani ezt a történetet – kuncogott William.– Vehetek neked egy sört, Frazer?– Sinclair ma este vásárol, úgyhogy legyen kettő!Frazer kuncogott, és összeszedte a férfit, hogy elmenjen az Edithet körülvevő kis vendéggyülekezés elől.– Georgia, hány óra van?– kérdezte a válla fölött, és elmosolyodott, miközben felesége zihálva sietett, hogy elintézze az est néhány apró részletét."Nagyon örülök, hogy itt vagy, nagymama, remélem, lesz időnk beszélgetni, amíg itt vagy társkereső für grosse menschen. Szükségem van rá, hogy rendezze, mi történik Edith-vel és a spermadonorral.

Sokáig maradsz Londonban?"– kérdezte Carrie."Talán, de te menj és üdvözöld a vendégeidet, Carrington, biztos vagyok benne, hogy ma este vagy reggel lesz időnk beszélgetni. Carrie egyértelműen ideges volt.

Még lesz időnk beszélgetni. Remélem, nem szakítottam félbe semmit." társkereső vak netflix. Jelenleg nagyon sokan szállnak meg nálunk, kicsit kaotikus itt a hely. Talán holnap találkozhatnánk ebédelni, csak a család? Ritkaság, hogy mindannyian bent vagyunk.
Georgiát elvágta Edith Ward parancsoló, de vidám hangja.– Ott a gyönyörű unokám!kitárta a karját, ahonnan udvart tartott a Kalapok jónéhány idősebb tagjával, köztük Frazerrel.– Nagymama, nagyon örülök, hogy eljöhettél!- mondta Carrie vidám hangon, és odament, hogy átölelje és megcsókolja bőrszerű arcát.– Természetesen, drágám, apád annyira ideges volt, hogy olyan hosszú idő után látlak, hogy úgy döntöttem, eljövök, és ismerős arc leszek az idegenek tengere közé."Az apám?"Carrie pislogott.- De én, úgy értem, én... Azt is tudta, hogy a lány nem bocsátott meg teljesen azért, amit árulásnak tekintett, és az azt követő zsarolást, hogy visszarántsa őt a családi tervekbe.
Az emberek elkezdtek kimozdulni a verandára és a pázsitra, hogy tűzijátékot nézzenek, amikor végre sikerült elkapnia Jordant és a kacsát egy kis mellékszobába.– Miért nem mondtad, hogy Edit és a spermadonor jön?Kérdezte."Azt hittem, visszatértünk ugyanabba a csapatba? Emlékezz, te és én, ahogy mindig is volt. Megpördült, hajlandó volt mosolyogni arra a férfira, akit élete során alig látott, és nem hívott meg erre a bulira."Apa?"– kérdezte, és úgy érezte, mintha lesben álltak volna.– Ez váratlan. A hatalmas szoba az ingatlan oldalsó kertjére nyílt, és bár Sinclair és Carrie is egy kis családi és baráti összejövetelt kért, a családjuk különböző csoportjainak vágyai és szükségletei miatt ez az este egy nagy ünneppé vált. Most pedig menj és játssz háziasszonyt, és hagyd ezt az idős hölgyet, hogy a régi barátokkal pletykáljon" - mosolygott boldogan, és elintette Carrie-t. Annyit mesélt neki, amennyit állandóan panaszkodott a sok unokahúgról és unokaöccsről, akik a házuk előszobáit vezetik. Menned kell oda, és őrülten szerelmesnek kell lenned Sinclairbe, nem pedig az univerzumra, amiért túl korán vitte el Robynt.– Szükségem van rá, Jordie – mondta, és kiengedett egy mély levegőt."Tudom, de nálad vagyok, és mindent megteszek, hogy ez az utolsó terv működjön, de el kell kezdenünk egy komoly előkészületet" - mondta, és nem akarta túlságosan megadni magát, csak azért, mert érzelmes volt.

Társkereső für grosse menschen

TOP