Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

két nő felkapaszkodott a lépcsőn, Belle tökéletes helyzetben volt ahhoz, hogy megcsodálja Beth feszes fenekét, ahogy felfelé haladtak. Az üzlet virágzik. Beth, miközben figyelte, úgy döntött, hogy segíti ezt a folyamatot azzal, hogy lenyomja Annát és erősen megcsókolja, majd megmozdul, hogy megszívja sötét, felálló mellbimbóit. Néhány perces közös pihenés után Beth felöltözött és elment.„Küldje el nekem a számlát a konzultációról” – kiáltotta a nőnek, amikor kilépett az irodából. Mindketten meztelenek voltak, amikor az ágyra estek, és egymás karjába estek, máris szenvedélyes ölelésbe zárva, szájukat szorosan összeszorítva. Beth elmosolyodott, miközben barátja szeme lecsukódott."Ez édes, de mi lenne, ha mindketten szunyókálnánk egy kicsit. Beth lecsúsztatta a kezét a testük közé, és ujjal dugni kezdte régi barátját, aki erősen szívta Beth melleit, miközben a fenekét gyúrta."A francba, már alig várom.
Csaknem négy napja nem fektették le, és az elmúlt hónapban átlagosan hetente kétszer szexelt. Nem az íróasztalán, vagy akár nagyon jól láthatóan, esetleg egy növény mellett a sarokban, ill. Miután letette a kagylót, Beth megfordította a székét, és elkezdett keresgélni az interneten a tárgyak után. Ez egy rémálom volt egy nő számára, aki úgy érezte, hogy a napi kétszeri közösülés teljesen ésszerű cél.

Beth besétált egy ajtón a recepció hátsó részében, megállt, hogy megkopogassa a keretet, mielőtt belépett Kyle irodájába. Segíthetek valamiben?"– mondta Anna. Amikor Kyle végre lelőtte a második adagját, Beth, ahogy Anna tette érte, barátja lába közé költözött, és fellapogatta Kyle cumáját és Anna levét. Lenne néhány kérdésem hozzá, és szeretnék átnézni néhány anyagot" - mondta Beth, és a szerencsét kérte.– Nos, az első délutáni időpontja csak 14:00-ig van, szóval ha nem bánod, hogy átjössz ebédidőben, biztos vagyok benne, hogy hajlandó beilleszteni – mondta Ann, majd hozzátette A randevúzás olyan. Lenézett a számlák, számlák, bérszámfejtési lapok és egyéb dokumentumok tömegére, amelyek időnként elárasztanak mindenkit, aki kisvállalkozás tulajdonosa, és megrázta a fejét. „Nos, körülbelül 20 perce jött vissza, úgyhogy menj be. Megőrizte sportos testét annak ellenére, hogy napjait sütemények, sütemények, fahéjas tekercsek és egyéb hizlaló finomságok készítésével töltötte, mivel a testmozgás rajongója volt. De neki és a kis létszámú személyzetének határozott hátrányai is voltak. De ha nem tenné, akkor holnap kénytelen lesz megbirkózni vele, hétfő volt, vagyis az egyetlen nap, amikor a névadó péksége zárva volt. Nem akarok arra gondolni, hogy milyen szexuális zaklatás miatt indulhat per, ha nem találja meg. Néhány órát töltött a papírmunkával, majd telefonált."Hé Anna, Beth Mitchell vagyok. A két nő jóval hosszabb ideig barátkozott a kedvezményekkel, mint amilyen valószínűleg fennállt, és most Beth kimerültségét felülmúlta a vágya.– Rajtad múlik. Nem a Beth's Bakery Gets Inspected című sorozat folytatása, és önálló darabként is olvasható mint egy jogosítvány. Belle megfordult, és fáradtan mosolygott a főnökére. A legtöbb kisvállalkozás tulajdonosa örülne, ha annyira elfoglalt lenne, hogy a papírmunkára várni kellett, és Beth minden bizonnyal örült annak, hogy egyre többen keresik fel a Beth's Corner Bakery-t.

A randevúzás olyan

TOP