Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

szeme sarkából láthatta, ahogy elkezdte, de most... Egymás fényképezése és szenvedélyes szerelme, csak arra vágyva, hogy valaki lássa, aki annyira élvezné a látványunkat, mint mi élveztük az örömeinket!Szép, érzéki darab, nagyon élvezetes. Ez volt az első alkalom, hogy a középiskolai tornaórák óta valaha is meztelenül volt valaki előtt, egyetlen szeretőjén kívül keine esély online társkereső. Hilary csalódottan halk hangot hallatott, miközben elméje és teste harcban állt a keze felett. Ujja körbeforgatta csiklóját, miközben felrobbant a tiszta élvezet lángoló labdájában. Megborzongott, majd nyöszörgött, miközben kezei simogatták csúszós melleit és gyomrát. Nem volt nagy lehetőség, de nem is kevésbé.
A férfinak egy takaró volt a hóna alatt. Hilarynél volt a fényképezőgépe és egy kulacs.

Szemei ​​lassan lecsukódtak, de visszarántotta őket, és meglátta, hogy a pár kéz a kézben sétál be az erdőbe. Hangos zihálással megdermedt. Amikor elérte a takaró szélét, feljebb tolta a kezét, és előrehajolt. Elért arra a pontra, ahol befelé menet megállt, és levette a pólóját. Hirtelen rájött, hogy a csípője rángatózik és meghajlik. Gondolatában az erdőben élők jártak, és a mosoly vigyorra vált.– Remélem, ők is olyan jól szórakoztak, mint én – suttogta halkan.

Kösz!Awww daddeeee, ez csak egy fél történet!;) Biztosan fogsz írni arról, hogy visszajön (ho ho) és van egy dögös hármasa... Nem sokkal később, amikor letérdelt, és körülnézett a fán a négykerekű felé. Nem ezt akarta. Pontosan az orgazmus szélén volt. A nő nevetett, és hátradőlt, miközben elengedte a farkát. A lábujjai hegyesek voltak, és folyamatosan összeszorultak és kioldódtak. Hilary mélyet sóhajtott, és egy körmével előre-hátra pöccintette jobb mellbimbóját társkereső alkalmazás elmebetegeknek. Remélem hamarosan jobban szórakozik!.

Meleg szellő simogatta a testét, és lehűtötte a rajta csillogó verejtéket. Közvetlenül a fa mellett volt, így lehet, hogy sötét haja beleolvadt. Ha megtenné, megint úgy jönne, mint az őrült. Nézte, ahogy a férfi kezei a nő hátán vándorolnak, majd le, hogy csészébe simítsa és megszorítsa a fenekét. A többi része fehér volt, kivéve a sötét színű farkát, amely egyenesen kilógott, és a végén kissé lehajolt. A feje megfordult ebbe az irányba, és végigpásztázta a mezőket, majd a favonalat, amely ívben szegélyezte a dombot. Az a tény, hogy érezte a csúszós érzést a combjai között, még izgalmasabbá tette. Elég meleg volt ahhoz, hogy izzadjon, és ízlelgette.

Halkan felnyögött, miközben kezei lefelé haladtak a gyomrában, szétváltak, hogy megkerüljék a nemét, majd le a combja tetejére. A térde még mindig szélesre tárult, ahogy felért rájuk. A nő felsóhajtott, és visszahelyezte a kezét a takaróhoz. A pár ott állt mellette, átkarolva egymás derekát, és egyenesen őt nézték. Csak az ajkai mozgását látta. Kezei felemelkedtek, és ujjbegyeivel megrajzolta a gesztenyebarna haj V-jét. Derékba hajolt, letette a hűtőt, és rátette a kólát. Pontosan úgy nézett ki, mint a nyár végén, kivéve, hogy a fű magasabb és zöldebb volt. Az egyik oldalon lévő hűtő és takaró, a másik kezében pedig egy kóla volt az egyetlen, ami távol tartotta a kezét a melleitől, és távol tartotta a nemi életétől. Legalábbis a fejében.

Keine esély online társkereső

TOP