Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
V

idor így vágott vissza: "Hát igen, királyom, átmenetileg. királynőm – szakította félbe Martinien rövid esszé az online társkeresőről. És ha szabad hozzátennem, Lumien lakói vágynak arra, hogy lássák hercegnőjüket, aki most Tenebris királynője lett. Végül is a tanács tud a két királyság újraegyesítésére vonatkozó tervéről. Tisztában voltam vele, hogy kikerüli a megjegyzésemet hívatlan érkezése kapcsán. Az őrök kinyitották a nehéz ajtót, és láttam, hogy két sor asztal volt tele a vörös szárnyas tanácstagokkal és a túlsó végén Martiniennel.

Másnap reggel arra ébredtem, hogy Marsila egy óriási bőröndöt húz ki a gardróbból, mielőtt visszament volna. Miután szomjam oltott, összeszedtem az állott kenyereket és sajtokat, és a kosárba tettem, és magam mellé tettem. A tanács újra vitatkozni kezdett, amikor Vidor felemelte a kezét: "Egy-két napon belül megbeszéljük ezt a dolgot. Egy szelet körtét harapdáltam, amikor Vidor lazán megszólalt: – Azért van rajtad a ruha, hogy megmutassa, ki a felelős, igaz?– Összegyűjtöttem néhány tanácstagot, hogy itt legyenek ma este, és Ön jelen lesz."Miért van itt? Meghívta valaki? Soha nem tájékoztattak erről."– Vannak feltételezéseim, de meglátjuk, mit akar.– Miért nem küldöd vissza Lumienhez, Vidor? Te vagy a király!– Ismerned kell az ellenségedet, és neked, királynőm, ezt meg kell tanulnod, bármennyire is haragszol rájuk. Vidor nyugodt hangon kiáltott: "Nagyon kedves tőled, hogy meghívtad a királynőt és engem, hogy látogassunk el. Kíváncsian felkeltem, és elindultam megnézni, mire készül.Ő és egy másik szobalány azzal voltak elfoglalva, hogy a ruháimat és egyéb ruhadarabjaimat egy másik bőröndbe hajtogassák.– kérdeztem őket.
Tovább simogatta a hátamat fel-alá, és hamarosan az álom úrrá lett rajtam randevúz egy házas férfival idéz. Azt hiszem, túl sokat szívtam be azt, ami azon a ruhán volt. Az arcát tanulmányoztam, és éreztem az igazságot a szavaiban."Igazad van.

Mindannyian más-más papírra írtunk, megmutattuk egymásnak, és keresztbe tettük a túl nevetségesen hangzó neveket, és még nevetségesebb neveket találtunk ki. Felállt, és megölelt, amikor Marsila kijött.
Küzdöttem, hogy kiszabaduljak, de ő erősebb volt nálam, és hamarosan a sötétség elfoglalta a tudatomat.

Rövid esszé az online társkeresőről

TOP