Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
v

olt a családban két 18 éves iker, Anna és Sarah, akik szintén velem tanultak franciául, ez a mesém nyolcadik része.) A Fapipa még mindig a területi dalát énekelte, amikor kinyitottam a szemem barátok sokáig. Anna érezte, hogy ébren vagyok, és a nyakamba bökött;csukva tartotta a szemét, és szélesen ásított.

Anna elmosolyodott, és azt mondta, ne aggódjak. A lányok mindketten ébren voltak és rám néztek. Az alvó arcuk olyan volt, mint az angyalok, és néztem, ahogy finoman lélegzik a vállamhoz. Ha a péniszem megkétszereződött volna, megtette volna, de könnyen elérte volna a maximális nyúlást.– Pénisz mester fel akarja fedezni Sarah kis száját?- mondta Anna mély érzéki hangon, majd leemelte a gyomromról, és függőlegesen tartotta, hogy ikertestvére tovább stimulálja. (1885-ben volt, és tizenkilenc éves fiúként családtagjaimnál szálltam meg az angol közép-vidéki nagy házukban. Közben arra gondoltam, hogy a tényleges behatolástól eltekintve a lehető legtöbb szexuális örömet kihozom belőlük. Soha nem hallott még ilyen butaságról?– mondta Anna sápadt szemű ikertestvérének.– Kérlek, csókolj meg – mondta Sarah, kinyitotta a szemét, kinyújtotta a száját, és megnedvesítette ajkait a nyelvével. Kitartóan tartotta, miközben Anna szorítani kezdte a száromat. Sarah nagyon ügyesen kezdett szívni a makkomat és a száram felső részét. Egy pillantást vetettem szemeire, amelyek félig csukva voltak, és tele voltak testi vággyal. Szó szerint „bebaráztam az arcát” öt szörnyű lökéssel, amelyek a péniszem teljes tartalmát és a golyókat a kis lányos szájába engedték. Minden érintésre összerezzent, amíg meg nem szokta az irányításomat, és szilárdan és szilárdan az arcomba dörzsölte nyitott seggét. Sarah egy kancsóban lévő vízzel tért vissza, és megmosakodott a mosdóállványnál mielőtt randevúztak. Bármit megadtam volna azért, hogy az erekciós péniszem ebben a csodálatos érzéki szájban legyen, és Sarah-é is, és elhatároztam, hogy ez így lesz délelőtt vége előtt.

Remélem, tervezel még írni ebben a sorozatban!Az ikrek még akkor is imádnivalóak és finomak, ha fingnak. David Shaw éppen most jelentette be, hogy szeretné, ha kiszívnám a hímtagját.

Barátok sokáig

TOP