Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

ozgása olyan hirtelen és gyors volt, hogy varázslatnak is lehetett volna gondolni. Amean kopasz fejétől kezdve L'tirashin szeme lassan végigkövette rabszolgája tetszetős íveit.

Ahogy a szárnyai csendesen összefonódtak a hátán és a vállán, mint egy természetes köpeny, a démon elfordult az ablaktól. A koponyákon kívül másból álló fal képezte a hátteret ennek a csonthalmaznak, amely a padlótól a mennyezetig futott, és negyven lábon átnyúlt egyik oldalról a másikra. Amean aureolák ennek megfelelően kicsik voltak, bár a mellbimbói már kissé felállónak tűntek.

Amean arcát gyengéden a kezei közé tartva L'tirashin lélegzetelállító hangon suttogta: – Örülj nekem. Aztán egy szórakozott mosoly játszott L'tirashin telt ajkának sarkában. A teste által kibocsátott természetellenes hő hatására a kastély úrnője szellős gőz nimbusz vette körül. A halandó elméknek még ki kellett találniuk egy olyan kínzási módszert, amelyet az Everdark helyi szakértői nem tökéletesítettek, valamint sok olyan módszert, amelyet még a legcsavarodottabb tünékeny elme sem tudott elképzelni. Megérkezése óta elfoglalt volt hookup nincs gudzsaráti jelentése. Amikor találkoztak a trónján lazán heverésző L'tirashinnel, egyetlen jutalmuk a halál volt: a halál, amely a koponyafal több száz üres szemüregéből érte őket.– Te ott, rabszolga – mondta L'tirashin, és az egyik alig öltözött rabszolgára mutatott, aki éppen a bankettasztal mellett állt a fal mellett."Gyere ide."Bár L'tirashin ismerte valamennyi rabszolgája nevét (és sok róluk is), úgy találta, hogy az egyéniség ilyen csekély mértékű megfosztása sokkal jobban és hatékonyabban tudta megtörni a lelküket, mint bármely más. Mmmmmmm... A Wrangler rájuk sikoltott: "Pontosan ennyit jelent most az életetek úrnőjének! De ha jól szolgáljátok L'tirashin úrnőt, élni fogtok! Áruljátok el a legkisebb módon is, és meghaltok!"Ezt követően megfosztották tőlük azt a kevés holmit, ami még megvolt, és a ruhájukat. Fogságuk ellenére Ameannek el kellett ismernie, hogy őt és Simvannát (és legalábbis a többi háztartási rabszolgát) elég jól bántak velük, és nem voltak kitéve túl szigorú büntetésnek. A csábító mosolya hirtelen egy kicsit gonosz lett.

Hookup nincs gudzsaráti jelentése

TOP