Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

mellei most nőnek, és a maximális méretükre tágulnak. Nyelvemmel finoman végighúzom a pina körvonalát, ügyelve arra, hogy ne érjen közvetlen kapcsolatba a csiklójával.

Nem tudok tovább várni, és vissza kell térnem a melleidhez. A motorháztetőd tetejétől kezdem, és nyelvemmel finoman simogatom a jobb oldalt.

Megcsókolom a homlokodat és visszaalszom. Ezúttal azonban nem hagyom figyelmen kívül a nemi szervedet, miközben kezemben simogatom a fenekedet. Még mindig sima kezelő.. Lefelé haladok a háta hosszában, tolva és húzva a húsát. Kétségbeesetten fokozzuk a tempónkat, és hamarosan mindketten teljesen meztelenek. Csodálom meztelen melleidet, ahogy a ruha utolsó maradványa is kicsúszik a mellkasodról barátnője mással jár. Olyan fiatalnak és frissnek tűnsz, és büszke vagyok arra, hogy veled lehetek. Gyengéd nyögéseid bátorítanak, és felnézek, és látom, hogy a fejed hátra van, a szemed pedig csukva.

Rövid pihenő után felpattansz és elkezded fel-le csúsztatni a puncidat a farkamon cheltenham társkereső szolgáltatások. Fel-le mozgatod helyettem, és érzem, hogy a péniszem a maximális méretre merevedik. Ezen a ponton megállok, és megkérem, hogy tedd ki nekem a csiklódat, ahogy szeretném látni. Könyörtelenül megtámasztom a mellbimbóidat, amíg fel nem állnak és fel nem állnak.
Szeretnék még játszani velük, de várnom kell, amíg levesszük a többi ruhánkat. Legurulok a mellkasodról és lerogyok melléd az ágyra. Kihúzom a péniszemet és a hátamra fekszem.

Barátnője mással jár

TOP