Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

egkezdték a kipakolást." Ez szívás, hogy dolgoznia kell." mondta Mary csatlakoztassa a városi szótár definícióját. Most már mindketten teljesen meztelenek, Mary térdelve maradt közöttük. Dan megragadta selymes barna haját, feltartva neki. Kövér jizzgömbjei közvetlenül a nyelvén landoltak. És Mary is nagyon várja, hogy lássunk. Dan és James is letette a telefonját.
Alig várta, hogy megszívhassa James kövér farkát. Néhány másodperccel később James kinyitotta az ajtót.– Srácok!– kiáltotta James. „Komolyan?James hamarosan visszajön!" mondta Mary. Mindig is olyan menő lány volt."– Értesítem vele, hogy ezt mondtad. James lakása nagyon szép volt. Az övé pont olyan volt, mint Dané. James végigsétált a folyosón, és megállt, amikor látta, hogy Mary szopja Dan farkát a nappalijában ingyenes online társkereső oldal azonnali chat. Azt hiszem, meg kellene próbálnunk aludni, mi? Holnap korán kezdünk."Mary mondta.

Tudod, hogy 3 év telt el azóta, hogy utoljára láttuk?""Tudom."Dan nézte, amint befejezi a kosztüm táskájának bepakolását, becipzározza, és a földre teszi az ajtójuk mellett.– Mind be van csomagolva?ő folytatta."Igen. Dan és Mary felkapták a bőröndöket, és a vendég hálószobába indultak.
– Ember, nem hiszem el, hogy holnap tényleg találkozunk!– kiáltott fel Dan."Igen, tudom! Izgatott vagyok, hogy látlak benneteket. Oldalra mozdította és bement a fürdőszobába. Aludnom kell egy kicsit," mondta Dan. Mindenesetre azt hiszem, holnap dél körül találkozunk nálad. Mindannyian belesétáltunk már valakibe. Imádta.

Most átváltott Danre, a szájába vette a farkát, és a másik kezével lerántotta Jamesről. Keze masszírozta az alapot, lerántotta róla, miközben a hegyét a szájával és a nyelvével dolgoztatta. Az arca még mindig fedve volt, egy része lecsöpögött, és a combján és a mellén landolt, és végigfutott a hasán. Lenyalta a farkukra tapadt cum utolsó darabját, mielőtt felállt.– Zuhanyozzuk le?– kérdezte Mary, miközben még mindig eltakarta az arcát."Biztos."– mondta James és Dan kórusban.

Csatlakoztassa a városi szótár definícióját

TOP