Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
T

om vagyok. Ne felejts el vadnak lenni."Gyengéden megcsókoltam és lágyan elmosolyodtam, mielőtt megfordultam volna. Azért vagyok itt, hogy hallgassak."Hallgattam, ahogy beszél minden problémájáról, amivel réges-rég volt szeretőjével, jobban odafigyelve arra, ahogy telt ajkai mozognak, mint a szavakra, amelyeket formálnak. Keményen és gyorsan meg foglak lovagolni, és élvezni fogod az érzést, a meleg, nedves puncim szorongatja a nagy, kemény farkadat, ahogy belém jössz ingyenes online társkereső oldal azonnali chat. Egyik nagy kezében egy üveg sört tartott, és lassan a szájához billentette. A barátnője volt.Úton volt hazafelé."Akarod hogy menjek?"– kérdeztem, miközben élénkvörös ajkaimat felhúztam, miközben tűz égett a szememben."Nem."Hangja rekedt volt a szükségtől.– Ó, értem. Veszélyesen közel hajoltam, arcunk csak néhány centire volt egymástól, és azt suttogtam: "Nos, Tom, az az igazság, hogy mielőtt sztár lettem, sztriptíztáncos voltam.
Ráfordítottam a szavait, és édes mosolyt villantottam fel, miközben vihogtam, és az arcomat az itallap mögé bújtam, amit úgy tettem, mintha olvasnék. Visszatartásra kényszerítve magam, hirtelen elhúzódtam, és a fülébe súgtam.– Nem. Szinte túl sok volt az élvezet, ami minden idegvégződést elárasztott a testemben. Szemei ​​mély, távoli kék színűek voltak, és olyasmire nézett, amit csak ő láthatott.
Valami hiányzott az életéből, és abban a pillanatban tudtam, hogy nekem kell fellobbannom benne a szikrát. Remélem, megoldod a dolgokat a barátnőddel. Azt mondta, ma visszajön. Hosszú volt a nap az úton, és éppen befejeztem egy teltházas előadást a PPG Paints arénában. Nem várnám el, hogy egyedül legyél itt.

Sokat csinálja ezt. hmm... Ahogy becsukódott mögötte az ajtó, a szél a fülembe vitte suttogta szavait: "Soha nem felejtem el."Egy ideig ott várakoztam az árnyékban, és elég sokáig néztem ahhoz, hogy lássam a barátnőjét, egy gyönyörű, göndör, fekete hajú spanyol nőt, aki fellépett a bejárati ajtóhoz, és beilleszti a kulcsát a zárba. pfizer kiterjesztett társkereső epinefrin. Az alvás várhat. Fölé hajoltam, megcsókoltam testének minden centiméterét, és lassan haladtam lefelé, amíg ajkaim a farkához nem tapadtak.Ó, milyen lassan, mélyen a számba szívtam, simogattam a golyóit, miközben a nyelvemet forgattam, és imádtam a nyálkás hangját, miközben dolgoztam vele. Sky Diamond."Először nézett rám, és ahogy a szemei ​​fellobbantak, tudtam, hogy élvezi hetyke melleim látványát, gömbölyded testemet, amelyet a rajtam lévő kapaszkodó, pánt nélküli vörös ruha és hosszú, göndör, fekete hajam zuhanósan hangsúlyozta. Fel kellett lépnem magam.várnom kellett.– Szóval, mi hozott ide.

A fejtámla dörömbölni kezdett a falnak. Megkötözlek, és az élvezet határáig ugratlak. Amikor az övéért nyúlt, erősen megfogtam a kezét a csuklójánál.– Nem – suttogtam, miközben egyetlen mozdulattal felálltam."Most én jövök."Ajkaimat finoman a nyaka oldalához simítva, fogaimmal megsimítottam a bőrét, és csak annyira haraptam, hogy borzongás induljon el a gerincén."Várj itt.
És akarlak téged. Az élvezettől nyögve az ajkamba haraptam, miközben mélyen a szemébe néztem, és lassan előre-hátra ringattam. Ó, és még valami.
Ne hagyd figyelmen kívül. Imádtam a látványát, ahogy meztelen teste szétterült előttem, hosszú, kemény farka készen állt rám.
Alig tudta visszafojtani szenvedélyét, miközben testemet az övéhez húzta, szája összeszorította az enyémet, miközben mindketten levegőért küzdöttünk.

Ingyenes online társkereső oldal azonnali chat

TOP