Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

int egy nagyon enyhe csiklandozás. De a zümmögés minden másodperccel erősebb lett, és hamarosan nem törődött vele, olyan csodálatos érzés volt. Enyhe bizsergés hallatszott a jobb mellén lévő elektródától, és felemelte a kezét. Szerény szoknyát és könnyű gombolható pulóvert viselt.

Nagyon kellemes volt. Szemei ​​felcsillantak az extázistól. Most a következő kettő megy a fejed mindkét oldalára, és utána befejezed az elektródák elhelyezését."Amber úgy tett, ahogy mondták.Óvatosan felemelve hullámzó vörös haját, és a csomót a füle elé helyezve kissé felfelé benching társkereső kifejezés. Azt tervezem, hogy folytatom ezt a történetet, és beépítem a többi elektródát, hogy más dolgokat csináljon. Szorította és húzta, fejte magát, mint egy tehén. Mindketten egyszerre zümmögtek. Ez jó ötlet, és érdemes továbbfejleszteni.

Tetszett. Behemótjai elszabadultak. Elhatározta.

Még erősebb, mint az előző. Amber enyhén bólintott a fejével, és felkészülten. Ugyanezt tette a másikkal is."Remek. Teljesen és végképp elveszett az élvezetben.

De az első zümmögéssel ellentétben ezúttal nem csak a csípőjén, hanem a punciján is érezte a bizsergést. Egyre nedvesebb lett, és rövid időn belül a székhez csiszolta a csípőjét. A szobában, ahol állt, egy egyszerűnek tűnő szék volt a közepén, mellette egy kis asztalkával. Nem volt fájdalmas, sőt, egy kicsit kellemes volt, és érezte, hogy elmosolyodik.

Biztos ez a zümmögés, lehet, hogy csak én vagyok erre érzékeny – okoskodott. Azonban bármit is viselt Amber, úgy tűnt, mintha egy sztriptíztáncosnak szánták volna.

A nő, akaratlanul csábítóan megingott csípővel, odament a székhez, és leült.„Nagyon jó” – mondta a monoton hang a mennyezeti hangszóróból.– Most kérem, helyezze az elektródákat az asztalra, jobbra, magára. Felpattantak a levegőbe. Egy másik elektródát helyezett el közvetlenül az inge vége fölé. A következő két zümmögés a csípőjén lévő zümmögésből származott, és nem volt bennük túl sok figyelemre méltó, azon kívül, hogy valamivel kevésbé érzékenynek tűnt, mint a mellkasán lévők.

Benching társkereső kifejezés

TOP