Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

lmosolyodtam, mert D-vel ezt csináltuk csak rövidebb ideig. Sylvia kiszívott engem az öltönyük nappalijában, miközben a sráca kint volt az erkélyen D-vel, isten tudja, mit csinált!De tényleg tudtam, mit csinálnak. Felnyögött, és felemelte a csípőmet, hogy minél több farkam kerüljön a szájába.

Amikor felült, rájöttem, hogy a mellei egyáltalán nem ereszkedtek meg. Ráadásul a legtöbb srácot nem érdekli. Sylvia megfogta a kezét, és megfogott, miközben elkezdtem felkelni.ülve maradtam.

Isten!Soha életemben nem éreztem még ilyet. Felemelte őket, és megnyalta alattuk és lefelé a seggelyukon.Éreztem, hogy egy ujj a fenekembe megy, és a szája visszajött, és megkerülte a fejét. Háromszor rendeltünk szobaszervizt. Bassza meg!Bassza meg!!Bassza meg keményen bébi!Mocskosul akarlak!!"Curt most már egészen a puncijába húzta a farkát, és mélyen magában tartotta. mosolygott, és azt mondta: "Ahhhhhhhh!Igen, Curt!”Curt egyre többet nyomott belőle a testébe. Elmosolyodott, és kimentünk a padlóra. Táncoltunk, és éreztem, ahogy a térdét a lábam közé csúsztatja. Az egész hosszú, kemény nyéllel pumpálni kezdte.8 vagy több centimétert mozgott be és ki a pinacsából, amikor a lány minden alkalommal felemelte, amikor belenyomott. Szívtam, nyalogattam és vibráltam az ajkaimat a köcsögén, és percek alatt elment!Az ajkamon púpolta a pináját, és amikor elkezdtem dugni a nyelvemmel, felívelt, és elkezdte dugni magát rajta!"Ó isten, Bud! Ó, isten igen Nyald meg bébi! Ó, basszus! Ez olyan jó érzés! Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!Nyaldd gyorsabbá! Igen! Ó, baszd meg! IGEN!! MOST SZÍVJA MEEEEEEEEEE! !!!!!”. Miközben táncoltunk, elmesélte, hogy már 3 éve együtt van Curttel. Ez egy fekete koktélruha volt, amely szűk volt, és nagyon nagy mellei mutatták, amire D azt mondta: „Nos, a műtét biztosan javította őket.”Elvittem: „Elvállalom érte a munkáját. Elkezdte szívni, és lerántott rólam.

Nagyon jól éreztem magam, és azt hiszem, a kezéből ő is.Éreztem, ahogy a nadrágom cipzárja lemegy, majd a keze benne volt, és kihúzta a nagyon feldagadt farkam. Aggódom."Kézen fogott, mi pedig lefeküdtünk az ágyra. Egyél meg kicsim!"Előrehajolt és megcsókolt, miközben a belső combjaira tettem a kezeimet, szélesebbre tárta előttem.

Tudod, ha lenne rá lehetőségünk, szívesen látnám közelről ezt a szép kemény kakast boise csatlakozási oldalak. Megint meglökte, és láttuk, hogy a teli fej elkezdett eltűnni D-ben.

A nyelve a számba csúszott, és éreztem kemény melleit a mellkasomon. Nyögött és nyögött, sóhajtott és felkiáltott, ahogy a férfi belé pumpált. Nem volt alatta semmi. Kicsit közelebb húztam és készségesen bejött. A nagy cicik egy nagyszerű cicik.”(Helyes srácok?) A fekete ruha végigfolyt a testén, és körülbelül 4 centivel a térde fölött végződött. Elmozdította a száját az ajkaimról, és lehúzta a kalapom kemény farkamjának fejét. Hátradőlt a kanapénak, és megsimogatta a farkamat, miközben szívtam őket. Mosolyogva azt mondta nekem: „Curt nem tudja távol tartani a kezét tőlük, és mivel ő fizetett a fejlesztésért, joga van hozzájuk, amikor csak akarja.nem gondolod?”Elmosolyodtam, mert nem tudtam levenni róluk a szemem. Mosolyogtam és mondtam neki, hogy én is.

Ahogy még egyszer meglökte, láttuk, hogy D már dúdolni kezd rajta. Szeret így játszani. Lehajolt és megcsókolt, nyelvét a számba csúsztatva, kezét pedig a farkamon.

Gyere, feküdj le az ágyra és lazíts. Ahhh!Szívj meg!”- nyögte ki, miközben a combjai között ülve nyaltam azt az édes snitt!Az a borotvált punci ragyogott a nedvességtől és a szükségtől. Keménynek érezték magukat, keményebbnek, mint az igazi mellek.

Boise csatlakozási oldalak

TOP