Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
t

apintatlanság Carllal. Most azonban szüksége volt egy kis szünetre, és arra, hogy elfelejtse a kettős könyvvitel szigorításait (és az ismétlődő betűpárokat). Az interneten találkozott a titokzatos Carllal, és korábban soha nem próbálta kiteljesíteni a kapcsolatot – de végül engedett a kísértésnek, hogy vegyen egy mintát, és döntsön saját maga. A rossz viselkedés miatt kapott mély izgalom azt mondta neki, hogy megismétlődik. Gyakorlatilag érezte, ahogy a férfi hosszú, vékony ujjai ilyen gyengéden súrolják legérzékenyebb pontjait – bár azért, amit a könyvért fizetett, a férfi jobban tette, ha hajlandó volt kiszolgálni, ahogy csak akarja.Összedörzsölte duzzadt ajkait, miközben arra gondolt, hogy nyugodtan gyönyörködtetik egymást, mígnem felkiáltott és összerázkódott a vad, önfejű elhagyatottságban, legalább annyiszor, mint ahányszor kénytelen volt részösszeget kiszámolni a legutóbbi bevételkimutatásban... Lábujjai begörbültek, és… Lassan – sürgette az értelmes oldala. -- mivel jó volt annyi hetes társadalmi távolságtartással.

A szürreális tisztánlátás pillanatában azon töprengett, hogy egyszerűen csak egy különösen élénk erotikus fantáziát él át (ahogy néhányszor megtette, miközben valóban rá kellett volna mutatnia az FASB-szabványok változásaira a különféle adóegyeztetési törvények értelmében), vagy ez valóban édes, édes húsban történt vele. Elakadt a lélegzete, ahogy a hossza pompásan láthatóvá vált – első pillantásra nem különbözött annyira a többitől, de egy kicsit vastagabb, és annyira felépített várakozás célpontja –, és tudta, hogy hamarosan a szájában kell lennie. Csak a nyelve hegye fedezte fel Carl titkait, úgy száguldott végig a peremen, mint az éneklés, amit minden idegében érzett. Megvolt benne ez a rejtett ereje – és bírta a fegyelmet. Megleszek a saját örömömre, a saját feltételeim szerint, még akkor is, ha készségesen megadom magam. Tudta, hogy a befejezés közel van, amikor egy kellemes gyöngycsepp csöpögött a szája sarkából randevúzni valakivel. Amikor megütötte a gyomrát, tudta, hogy feltölti energiával, és lehetővé teszi számára, hogy elérje az epikus befejezést...

Ez úgy vonzza magához, hogy "Minden olyan egyszerű. Bár nem teljesen töltötte meg mosolygó száját, a teljes hosszának sima, érzéki érzete miatt szédült. Az első tapasztalata Carllal gyönge volt, de szédítően boldog volt. Ahogy közelebb ért, ráébredt, hogy soha nem érti, miért nem hajlandók lenyelni a lehetetlenül sovány barátnői (kifogásokat kerestek az arcbőrük miatt), de tudta, hogy nem tud teljes megelégedést szerezni, hacsak nem mélyen magába szívja Carl esszenciáját. Most, hogy érettebb lett, a tiszta vanília már nem elégítette ki;valamivel sötétebbre volt szüksége, de még mindig édesre és kielégítőre akinek gerincsérülése van.

Randevúzni valakivel

TOP