Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

vállát vonogatva úgy döntött, hogy érzései valószínűleg sok nő számára normálisak, és amíg nem cselekszik ezek szerint, semmi rosszat nem lát abban, hogy elképzeli őket. A lány megvonta a vállát, Penny pedig bement a csókért. Carol és Megan egy asztalnál ültek a kis kávézó előtt, és egy nagy csésze expresso-t osztottak meg.– Szóval, mikor találkozik vele a mérések miatt?– kérdezte Megan humortól csillogó szemmel."Tudom, mennyire élveztem a méréseimet."Kacsintott, és felcsúsztatta a lábát Carol vádli izmán, majd ismét lefelé."Mmm...
Azonnal bocsánatot kért, csak hogy megbizonyosodjon arról, hogy Carol nem gondol kevesebbet rá. Azt hiszem, odaadom neki az egyik kártyámat, bemutatkozom, és meglátjuk, mi történik."Carol elindult a nő felé, amikor meghallotta Megan „Sok szerencsét” hangját. Nyelvét partnere falán nyomva simogatta és simogatta.

Penny hazaért, és a csomagjait a konyhapultra tette. Először azt hitte, Elvégre Carol házas volt, annyira biztos, hogy amiről Penny azt hitte, hogy szexuális jelek lehettek, az valójában csak a barátok közötti vonzalom jelei.
Ezek a történetek apró részleteket tartalmaznak férj és feleség között, de a hangsúly Penny és Carol kapcsolatán, majd később Carol barátain lesz. Ahogy Penny kimozdult a kádból, és útközben kihúzta a dugót, továbbra is a múlton merengett. Gondolatai hirtelen a férje arcvonásairól a bolti nő arca felé fordultak. "Szeretkeznék veled. Ujjait átcsúszva rajta, lassan és gyengéden simogatta, felkapta a kis szőrszálakat, és körbeforgatta az ujját. Bementek a nappaliba és leültek a kanapéra. A gyertyák orgonaillatot árasztottak, és ő belenyugodott a könyvébe. A másik hölgy Pennyre pillantott, legyintett, majd feltartotta a hüvelykujját és kacsintott. Megérintette a vállát, és ragyogóan elmosolyodott az arcán, amely ránézett.Észrevette a szép szemeket és a telt ajkakat.– Szia – mondta.– Carol vagyok."Helló."Penny megrázta a nő kezét, és viszonozta a mosolyát. Utált egyedül lenni egy új környéken, és nagyon szeretett volna néhány barátnőt, akikkel csak együtt lehet. Amikor észrevette, hogyan omlik hullámokban sötétfekete haja, kíváncsi volt, milyen érzés lesz az ujjai között özvegy társkereső Kenyában.
A forró vizet az őt körülvevő kádból, a másik kezével meghúzta és megrángatta a jobb mellbimbót. Először odahajolt, és gyorsan megcsókolta, de a csoport huhogásaiból és nyögéseiből tudta, hogy többet kell tennie. Ujjait újra és újra pumpálva hagyta, hogy teste nektárja befedje ujjait, az orgazmus intenzitása nőtt, ahogy elképzelte, hogy Carol és barátja szopják és ugratják a testét. A feje hátraesett, csípője az ujjaihoz hajtott.– Igen – kiáltotta, és hallotta a kétségbeesést és az éhséget a saját hangjából. Penny elképzelte, hogy férje szája a bőrén csúszik a nyakán és le a melléig. Hamarosan úgy érezte, hogy a teste gyorsabban reagálna, ha elképzelné, hogy férje lecsúszik rajta, és a kutyájába temeti a fejét. Az idő és a sors, vagy a szerencse elvesztése végül utolérte, és neki és a másik nőnek meg kellett csókolnia.
Folyton arra gondolt, hogy ő és a másik hölgy hogyan távoztak együtt.„Rettenetesen közelinek tűntek, inkább szeretőknek, mint barátoknak” – jegyezte meg magában. Penny az ajtócsengő csikorgását hallva kinyitotta az ajtót, és meghívta új barátját az otthonába. Penny bevezette a vendégét az ebédlőbe. Hallotta, hogy a férje mocorog a másik szobában, és elképzelte, hogy felébred, és csatlakozik hozzá a kádban mennyire pontos egy randevúzás 10 hetes korban.

özvegy társkereső Kenyában

TOP